Læs dagbog

868. Ubehagelige drømme + Weekend + Blodnæse + Bøger

En side i dagbogen "Kates Univers"
Skrevet af hasseltoft 26. januar 2009 19:51

Puha, er godt nok træt i dag. Sover ikke så godt i de her dage. i hvert fald ikke de sidte 2 nætter, hvor jeg har haft nogle ret ubehagelige drømme. Ikke disideret mareridt, men noget der tangerer der hen ad.

Begge nætter har drømmene handlet om trafikuheld. Jeg har tidligere været i trafikuheld, og de samme følelser farer gennem kroppen på mig når jeg drømmer disse drømme og vågner også af det, da det er så virkelighedstro.

Den første nat drømte jeg at jeg og noget familie var ude og køre. Jeg sad på bagsædet. Vi kører ned af en bakke, som er lidt snoet. da føren prøver at bremse, kan hun ikke, da bremserne ikke virker. Det gør at bilen slinger og skrider ud. I drømmen rammer siden, hvor jeg sidder, ind i et træ og bliver totalskadet, mens jeg kommer tilskade, besvimmer og vågner på sygehuset. Alt samme ekstremt livagtigt, hvilket gjorde at da jeg vågnede, ikke vidste om det var sket eller ej lige med det samme. Skulle lige bruge noget tid på at vågne og fatte at det bare var en drøm.

Samme slags drøm drømte jeg ige i nat, bare med andre variationer, men stadig lige livagtigt. Ikke de fedeste drømme at have, for det sætter virkelig gang i min gamle frygt, fra da jeg blev kørt ned for 6 år siden. Har ellers ikke mærket noget til den de sidste 4 år, så det er lidt træls at det kommer igen nu.

Der er jo så ikke andet for end at jeg må igang med at eksponere igen. Jeg må ud og gå nogle ture og overbevise min krop om at det ikke er farligt at være ude i trafikken. I hvert fald ikke så længe man er opmærksom og følger færdselsreglerne. Det var på den måde jeg overkom denne frygt sidst og skal nok lykkes igen.

Hvad der er der har udløst disse drømme kan jeg ikke rigtig finde ud af. Har grundet lidt over det og det eneste jeg kan finde frem til er at min mor ogjeg, i onsdags, kørte forbi det sted hvor jeg blev kørt ned for 6 år siden. Men om det kan være nok til at sætte det igang ved jeg ikke...måske...

***************

Jeg slås stadig med blodnæse, hvilket er pisse træls. Fik ikke ringet til lægen i dag, da jeg sov over mig, så må gøre det i morgen, for vil høre om det har noget at gøre med de skrappe antibiotika jeg får, som jo har en risiko for at ændre ens blodsammensætning, hvilket en blodnæse jo kan være et tegn på.

Det gode er så at min hovedpine er næsten væk. Der er en lille rest tilbage, men ikke meget, så det er virkelig skønt. Hovedpinen er sikkert helt væk i morgen. Antibiotikaen skal jeg blive ved med at tage til på fredag. Er dælme rart at have fået rimelig bugt med bihulebetændelsen igen. Var ved at frygte at det ville blive en rigtig nasty en som jeg ikke kunne komme af med og ville brede sig. Det er heldigvis ikke tilfældet.

***************

Jeg nød rigtig at have besøg af min handicappede søster her i weekenden. Vi havde nogle hyggelige dage sammen. Men som altid har jeg ondt i ryggen efter hun er taet afsted. Jeg har ikke de rigtige faciliteter til at kunne passe en handicappet over længere tid, så får lavet nogle dumme arbejdsstillinger, som min i forvejen dårlige ryg ikke bryder sig om.

Desværre er der ikke rigtig noget at gøre ved det, for har ikke plads til hverken lift eller specielle pusleborde osv her i min lejlighed og da jeg heller ikke er forælder eller værge, er det også ret usandsynligt at kommunen ville yde disse hjælpemidler. Så må klare mig så godt jeg kan og så ellers kun have hende på en enkelt overnatning af gangen, for mere kan min ryg ikke holde til.

***************

Er i gang med at læse den sidste del af Eragon-triologien. Den er rigtig god og nyder virkelig at læse aflutningen, som jeg synes jeg har ventet længe på. Har dog lidt hastværk, da jeg skal være færdig med at læse den senest torsdag, så den kan blive afleveret der. Ikke fordi jeg ikke kan have den længere, men mit buskort til Svendborg udløber torsdag og jeg nægter at betaler 40 kr hver vej, for at aflevere en bog. Det er jeg for fattig til at kunne gøre. Mangler også kun 200 sider, så det skal jeg nok nå, men bare træls at man ikke kan nyde den 100% ved at læse den i et langsomt tempo i stedet for at haste igennem.

Kommentarer fra andre brugere

Hej
igen må jeg sige, at jeg syntes det er flot at du tager dig så meget af din søster, og at det ikke er en sur pligt.
fm

Skrevet af frankmichael, 26. januar 2009 22:53

Hej!

Håber, at du vågner til tiden, så du kan få fat på lægen sidder og tænker på, om jeg mon skulle ringe - sms-e nu må vi se, om jeg husker det.

God dag og godt, at du nyder ikke at have hovedpine.

kh
Lone

Skrevet af loa, 27. januar 2009 06:12