Læs dagbog

869. Triologien der blev en serie

En side i dagbogen "Kates Univers"
Skrevet af hasseltoft 27. januar 2009 22:09

Så fik jeg læst 3 bog i Eragon-serien færdig. Endnu en super god bog !

Kan dog ikke finde ud af om jeg skal være skuffet eller glad, for der er hele tiden blevet skrevet a det skulle være en triologi, og da dette var bog nr. 3 havde jeg forventet at få slutningen og sat mig op efter en spændende slutning.

Men triologien er gået hen og er blevet en serie på forventeligt 4 bøger. Det blev der skrevet sidst i bogen. Det er selvfølgelig dejligt at man kan få mere god historie med Eragon og Saphira. Men når man nu havde forventet en afslutning, så er det svært at finde ud af hvilket ben man skal stå på.

Det mest irriterende i den forbindelse er at man skal gå og vente på at den bliver skrevet og udgivet. Denne bog har jko været nogle år om at komme, så håber virkelig at han er hurtigere om at skrive den sidste.

Tror jeg skal lære ikke at gå i gang med en bog serie, før den er skrevet færdig, hvor god den så end må være, for jeg bliver så irriteret over ventetiden og der er altid nogle detaljer der går tabt, hvis man ikke læser dem i sammenhæng kort efter hinanden.

Dog er det jo også rart at have noget at glæde sig til, altså at en bog bliver udgivet, men ja, jeg må gøre op med mig selv om hvad det bedste for mig er og huske det inden jeg går i gang med at læse serier, som jeg gør rigtig tit.

Kommentarer fra andre brugere

Hej!

De der følelser og tanker kender jeg godt. Kender ikke serien andet end, jeg har set bøgerne i div. kataloger; men de lader til at være gode. Måske jeg skulle vente med at starte.?! ;-))

kh
Lone

Skrevet af loa, 28. januar 2009 05:56