Læs dagbog

*Snuggle Verden*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 4. maj 2021 18:54

Klokken 18.46.

Jeg har været syg i 3 dage, men alligevel har jeg klaret de pligter og vi spiser salat hverdag næsten. Jeg kan lave salat til ca. 2 ½ dag. 3 Personer. Det er hyggeligt for mig at stå og hakke de farverige grønsager ud, og jeg elsker smagen af grønt. Lige nu har jeg træthed i mine muskler, men jeg er osse lige blevet færdig med at lave portrætter af mit lille skønne barnebarn som snart fylder 1 år.

Vi har fået invitationer og skal over og grille med dem alle sammen. Det er dejligt at ha en masse kunster udstyr, men jeg må tilgive mig selv for at få meltdown og ikke at kunne hverken tegne male el. lave ler. De brister er normal for os der er kreative. Jeg lytter fortiden på en Zombie romaner og det er ret vild for at sige det mildt. Lige nu har jeg bare lyst til at få noget smertestillende, men jeg skal os ha medicin snart så ?

I går kom lille mormors troldeunge forbi, hun har det svært med at vende sig til at være i dagpleje ca. 2 timer 3 gange om ugen ? ups min hukommelse er stukket af sorry der :)) Hun fik to små bøger med lyd, og så gled hun ned af sofaen, og spurtede i kravle fart hen over gulvet lool. Hun kan sige hej og klikke med tungen. Hende små hænder syntes at det var en underlig ting, at sidde i sandkassen, da vi hendes mor og mig tog på legepladssen. Hun kunne ikke helt forstå hvorfor sandet gled ud igennem hendes finger, og brugte et par forsøg bare for at se om det ville blive :))))

Min mor har og er så flittig, hun både hækler og strækker søde smukke bamser. Det sidste nye er en *Snoggle fant* som bare er af det blødeste garn og den har de længste og kæreste hængeøre Ever!! :)) Vi for en snak og jeg nyder at se min mor kæmpe sig fri af sygdom og træthed.

Jeg er elsket.

og jeg elsker.

livet er til tider som efterår, men alting forsvinde på en smuk forårs dag.

Tak for livet.

:)))))

Kommentarer fra andre brugere

Hej Juce

Hvor dejligt at læse om dit lille barnebarn. Det er forunderligt at opleve verden gennem et lille barns øjne. Sand der ikke vil blive i hænderne. :) Gad vide, hvad de tænker. Og hvordan de tænker. Det er sjovt med små børn. Og ja, dejligt at høre om. Skønt at det går hende og dem godt!

Ja, det kreative kommer og går, det gør det også for mig. Jeg er begyndt at læse krimier igen, det er dejligt at kunne koncentrere sig om. Nu skal vi have en krea-gruppe på værestedet, men jeg starter med at tage min mandala med. Det må være dejligt at kunne tegne eller male rigtigt og lave portrætter, ligesom du gør. Spændende! Det er på en måde også kreativt at lave mad - ligesom du siger med de farverige grøntsager og salater. Godt at I får noget ordentlig mad og endda nyder det.

Dejligt at høre fra dig igen. Du lyder til at have det ok, synes jeg? Pas på dig selv!

Knus og mange tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 4. maj 2021 19:25

Kære Juze

Godt at høre fra dig - jeg er glad for, at du har det godt.

Oh my, zombie romance - have I ever! Det lyder - i sig selv - ret vildt.

Kh
Chloe

Skrevet af Chloe, 5. maj 2021 17:53

hej juce

dejligt at du lige skriver
har tænkt meget på dig..

pas godt på dig selv for du er guld værd

knus line

Skrevet af november2, 7. maj 2021 10:16