Læs dagbog

*Natlampe*

En side i dagbogen "Menneskebarn"
Skrevet af juce 10. marts 2021 18:50

kl.18.31. Onsdag.

Det vi gør i dag, kan vi ikke tage tilbage. Om lidt er alting fortid, og jeg sidder stadigvæk her, selv i krise situationer er jeg rolig og jet ikke. Jeg skubber mennesker væk, for det er alt for smertefuldt at skulle mærke andres smerte livets op og nedture :X men det gør mig ikke rolig om natten, min underbevidsthed gnaver hul i min hjertelomme. Fortæller mig at historien altid gentager sig. Hvis jeg kunne forlige mig med den uro, og finde ud af den kontakt ville jeg måske finde mere mening, end jeg har nu? Fra at være et ensomt barn, til et voksen menneske at træde i for store sko, at ha den forkerte Jakkesæt hængene, at vide jeg kan miste alt og intet og omvendt.

Jeg kan mærke jeg suser ind i mit trykke livesen. Ind i livmoderen ind i sikkerhed. Det er min måde at overleve på, men at det næste skirdt er at være fange handlingslammet på ens sofa med psykisk smerte og depressions symptomer, er for mig det rene helvede og jeg har ikke oplevet andet hele mit liv. Vi trættes ikke ?? Jo helt ind hvor kødet falder af knoglerne. Vi kan ikke bære mere..

Jeg er mere aktiv i min kunst sagde hun, for der er der en anden måde at få talt ud, men jeg kan ikke være social og skulle holde gang i huset her, med sygdom og andet. Jeg forsøger men halter, altid hængende med sindssyge, der som en maske der vrider sig til sorte små kugle, for til sidst at flyde ud til ingenting. Jeg skuffer skuffen - skabet og den harske vagabond. Jeg forsager helvedeshunde i en kroniske forsøg på at kunne le leve og se ud af de hævet trætte øjne.

Måske en dag hun vil finde de skide grundsten og slippe fri ? Måske i morgen, blev vi ikke gamle og sårbar. Stakkels stumtjener, du fik ikke snak i din dåbsgave? Genbrugspladssen har sat sig lige over for mit ene knæ, ser trist på dette skriv og nikker med sit tunge hoved, jeg høre orden "Alting er glemt, og alting gemt, vil se dagens lys"

Godnat min natlampe.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Juce

Ja, vi må alle finde vores måde at overleve på, når livet er svært. Bare det ikke var så svært - ikke. Bare vi kunne leve og ikke kun overleve. Jeg ved ikke, hvad svaret er, og måske er der slet ikke noget svar?

Jeg håber, du alligevel kan finde lidt ro i at være kreativ. Det kan godt hjælpe at have noget at fordybe sig i. Og hvad med lillepigen, som må være ved at være stor nu. Hun udvikler sig hele tiden, og det er for mig et mirakel hver gang at se de små blive større og kunne mere og mere. Jeg håber, hun kan give dig lidt (meget) glæde.

Pas på dig selv, min ven! Knus og tanker fra jhn

Skrevet af JHN1, 10. marts 2021 19:48

For Christiansfeldts sake da j ! Hvordan i ind i hule jyde helvede kan du da skrive så godt ??? Jeg VIL HA den natlampe og kærtegne den. Hele natten.

Selvfølgelig skubber man mennesker væk, når man ikke kan overskue dem, det har jeg gjort en million gange. Og helt ærligt, hvad skal man ellers gøre, når man ikke kan rumme ? Oh yeah har jeg da også haft hævede øjne. Jeg lignede en vampyr de gange jeg har grædt i et døgn. Eller mere. En veninde sagde engang til mig. Jamen kære m, græd til du får et nyt ansigt, det er ok. Hun havde også været der.

Og jep den livmoder der, den mangler vi som voksne, den mangler vi virkelig. Men ... vi er ude af den … nogle gange ligger jeg mig i fosterstilling … jeg tænker ikke på en livmoder ... Men det er ok for mig…

Stor respekt til dig for dine fantastiske ord, inderlig kærlighed til natlampen. Meft.

Skrevet af Meft, 10. marts 2021 22:22

Taak i to søde dejlige mennesker Jhn og Meft :)))) Det er svært, det er med hårboller og rævehale svært og jeg ved bare, at vi skal forsøge at snakke om de farlige følelser, så det fik jeg gjort i dag, med Mentor:) JHN måske har du ret, vi skal vist ikke altid kende det svar ? :)))

Og Meft ja det med at flygte er vist universal, vampyr ha ha kan lige se det, med snot hængene, så ja det er bare f... med f.. på :)))) Du skriver godt! meget bedre en moi, jeg er bare et lille menneskebarn, forvirret og til tider s...bange for alting.:x Men tak for rosen alligevel din dejlige vamp.

JHN Jo mit lille barnebarn hun kan kravle, snakke et helt sprog af vullapyk og er begyndt at ha de der frække øjne, dem hvor du kan se hun godt ved at nu gør hun noget hun ikke må :)))) Jeg elsker det lille myr, hun er livets essen og Meft ja den livmoder skulle vist ha været syget ´på vores ryg som en permanent kropsdel :)))

Jeg Takker multi mange gange, for jeres accept af min personlighed el. mangel på samme ? :)))) jeg ved i osse kæmper bragt ! :)))) Og Meft du må godt tage natlampen, hvis jeg må få skuffen Lool og JHN lillepigen hun har fået to tænder som man nu kan se rigtig godt, hun bider og æder alt! selv den paprulle jeg ville trutte i for hende :)))) jeg håber at i begge to kan holde jeg raske og at i måske har set at der er kommet vintergækker og erantis rundt omkring..

Lad os snart lukke vinduerne op..

Tak søde venner kærlige kraaaammmm

Juze :)))

Skrevet af juce, 11. marts 2021 19:56

Kæreste lysende juze vi har en deal med hensyn til lampe og skuffe :) Er der have, der hvor du bor ? Jeg har en ok stor have og i år med isolation og tomgang pga pandemi, har jeg for første gang haft tid til at grave de vintergækker og erantisser, der gemmer sig omme i baghaven, hvor jeg aldrig får set og nydt dem, op. Det er en af de ting, der hjælper mig gennem denne tid. Jeg synes det er synd, for de der her i pandemien ikke har en have, de kan fouragere i.

Uh og jeg er blevet helt afstands forelsket i dit barnebarn. Hjerte. Meft.

Skrevet af Meft, 12. marts 2021 10:13