Læs dagbog

den 14. marts

En side i dagbogen ""
Skrevet af kirsebær 14. marts 2022 13:46

Jeg ser lige at det er den 14 marts i dag. I 1997 mødte jeg min eksmand til en fest på min uddannelse. Skæbne...

Nu er jeg her, hvor jeg er og det er er fint. Det må jeg huske.
Jeg tænker (ofte for meget, tror jeg) på alt muligt.
For eksempel har jeg tænkt meget over mine fejl og den tilsyneladende fejl det var at få et forhold med min eksmand i 1997, flytte fra Jylland, blive gift, flytte i hus, få tre børn.
Jeg ved ikke om det var en fejl. Fejl er er en mærkelig ting. Kan børn være fejl. Nej, det kan mine børn ikke være.

men jeg er så glad for at jeg gik. På mange måder så glad for mit liv nu. Jeg har det trods skrammer i livet, 1000 gange bedre og jeg er bare så taknemmelig for det.

Solen skinner. I går gik jeg en længere tur. Så et par rådyr og en masse fugle i skovbunden. Så og hørte også en spætte. Det er forår. Det er godt.

Jeg har netop skrevet til en veninde. Sender det ikke før i morgen. Hun har en meget manipulerende mand som hun forsvarer i stor stil. hun skrev nogle ting til mig som jeg er nødt til at reagere på men jeg venter til i morgen med at sende for jeg vil lige genlæse det inden jeg sender. Åh den slags er så livsvigtigt.

jeg fylder snart 50 år. Jeg har et ønske om at forenkle mit liv, få færre ting. Et ønske, der kan opnåes, men jeg må lige finde et system.

I dag vil jeg lave en vegetarisk postej. jeg er ikke vegetar men derfor kan man jo godt spise vegetarisk sommetider. Glæder mig.