Læs dagbog

Op til Bassen og løsning på smerter

En side i dagbogen "Jeg vil ha det bedste ud af det"
Skrevet af lone1966 4. april 2015 08:37

I dag skal jeg op til min datter og barnebarn. Bliver der indtil i morgen. Er spændt på hvad han siger til sit "påskeæg". Har købt legetøj og noget tøj, og så et pap-påskeæg med vingummibamser indeni. Han kan ikke li chokolade nemlig.

Snakkede med ham i telefon i går. Snakkede er måske et stort ord, for han forstår jo ikke så meget endnu, han er 1 år og 5 måneder. Men han elsker alt elektronik, og dermed også mobiler. Jeg sagde hej flere gange til ham og spurgte om det var hyggeligt at være på legepladsen. NEJ! Svarede han prompte. Det siger han tit, selvfølgelig uden at vide hvad det rigtig betyder. Det grinede jeg meget af. Så sagde han hvad der lød som "mormor". Sikkert tilfældigt. Og så sagde han ellers hej hej mange gange, og "hooov"...hvilket sikkert betød at han trykkede på noget på telefonen han godt vidste at han nok ikke måtte. Så tabt han interessen for at snakke i telefon og gik i gang med at lege med deres kat i stedet for, hvilket han skraldgrinede af. Bliver så varm indeni når jeg hører hans hjertelige grin.

Synes jeg har lidt tøjkrise for tiden. Tror snart jeg er nødt til at få købt nogen bluser. Men det er lidt et dumt tidspunkt nu, for vinterbluser er lidt for varme og sommerbluser er for kolde. Så skal finde nogen midt imellem. Og egentlig synes jeg ikke helt pengene er der, fordi jeg sparer op til vores Paris-tur til juli.

Men herregud, hvis tøjkrise er den eneste krise jeg har i mit liv nu, så må det siges at være heldigt sluppet, og det værdsætter jeg meget.

Jeg har ikke fået handlet nok ind, så har rendt og spist rigtig kedelig mad. I går var jeg virkelig lækkersulten og gik i gang med at støve mit depot igennem og fandt en dåse ananas, så den guffede jeg det halve af. Saga kom rendende da hun hørte dåsen, det måtte da bestemt være dejlig mad jeg var i færd med at åbne, så hun blev slemt skuffet. Snuste flere gange til ananasen ligesom om hun tænkte, ej det kan ikke være rigtigt at det ikke er missemad. Men det var det, så hun trak sig slukøret tilbage.

Jeg fik syet et par bukser til lillepigen i går. I army jersey. Efter påske vil jeg prøve at lave et hårbånd med en sløjfe i army-stoffet, der kan matche bukserne. Tror det bliver enormt sødt. Hendes far er soldat.

I formiddag skal jeg lige på apoteket og i fætter BR inden jeg kører mod Viborg. Var på apoteket i onsdags men blev dybt stresset over alle de mennesker, så gik derfra uden at købe noget. Men i dag er jeg nødt til det.

Jeg har længe sovet rigtig skidt. Vågnet tusind gange fordi jeg har haft ondt i nakke og ryg, og når jeg så endelig stod op om morgenen var jeg totalt radbrækket og havde smerter i nærmest hele kroppen. Så læste jeg om at man faktisk kun må ligge med 1 hovedpude når man sover meget på ryggen, hvilket jeg gør, og jeg har sovet med 3! Så jeg tog de 2 væk og har de sidste nætter kun sovet med 1, og hvilken forskel! Har slet ingen smerter i nakken nu. Nå men så læste jeg også at mange med rygsmerter gerne vil have en hård madras og min er temmelig blød og min røv synker nærmest ned i et hul fordi madrassen er af ældre dato og åbenbart blevet røv-formet. Så jeg foldede et tæppe og lagde over fordybningen inde under lagnet, og har så sovet på det et par nætter nu. Det har faktisk gjort at det er minimalt med smerter i lænden nu! Jeg ligger ligesom lidt mere lige med ryggen. Det er bare så skønt, dels at slippe for at vågne så mange gange om natten, og dels at kunne stå op uden at være så totalt radbrækket. Så det er helt sikkert at jeg på et tidspunkt vil investere i en ret hård madras, måske bare topmadras.

Over and out herfra. God påske til jer allesammen.