Læs dagbog

Om at sige stop og om at sige for meget!

En side i dagbogen "Jeg vil ha det bedste ud af det"
Skrevet af lone1966 6. maj 2015 07:41

Mandag var jeg sindssyg træt, og endte med at måtte bede om at få fri, allerede efter en time. Det fik jeg lov til. Gik hjem og nærmest på hovedet i seng. I går havde jeg det bedre og var lidt mere frisk, og i dag har jeg det helt fint, er frisk og ovenpå. Men tænk at en tur i Legoland kan smadre mig så hårdt. Det forskrækker mig. Og irriterer mig. Men må jo acceptere det. Jeg skal lære at lytte til mig selv og sige stop når jeg kan mærke jeg er træt og fyldt op. Skulle have sagt stop i lørdags der ved 3-tiden hvor jeg kunne mærke jeg var helt færdig.
Nå men jeg må jo prøve at blive bedre til det.

Læste lige på slankesiden at nogen gør det at de giver sig selv 100 kr for hvert kilo de taber. Det er sgu egentlig en god idé, tror jeg jeg vil gøre, kan være det kan gi mig/holde motivationen lidt til at få smidt de sidste 7-8 kilo. Så er der lidt penge til f.eks. nyt tøj. Drømmer om at komme ned på 65 kilo men tror ikke det er helt realistisk. Hvis jeg gør, vil det være 11-12 kg jeg taber fra nuværende vægt. Kan jeg komme ned på 69-70 kg er det også ok. Min største fjende er weekenden, har svært ved at sige nej til kage og slik, hvis det står på bordet ved besøg o.l. Jeg har min slikdag om fredagen, og det skulle absolut være den eneste dag i ugen hvor jeg spiser guf, men det ender tit med at det også sker om lørdagen. Så kunne da være de 100 kr pr. kg vil kunne give et skub til at jeg kan sige nej. Noget andet jeg har svært ved, er at lade kage og chokolade være, når der gives noget på arbejdet. Irriterende er det altså. Hører nogen gange kvinder sige "Chokolade og kage siger mig ingenting, vil meget hellere have noget frisk frugt"...Folk der siger sådan noget burde have gafler stukket i øjnene haha. Ej
Men kommer aldrig til at ske for mig. E L S K E R kage og chokolade og is og...og...og...alt hvad der er sødt og forbudt.

Nogen gange siger jeg for meget, til folk jeg ikke kender eller ikke kender så godt. Bliver usikker og lidt panisk og så lever min mund sit eget liv og vælter en masse ud som burde være reserveret til folk jeg kender godt. Ønsker imens jeg kunne bide tungen af mig selv, og for fanden da holde kæft, men næ jeg fortsætter som om jeg absolut ingen magt har over min mund. Tsk tsk. Fortalte bl.a. en vildtfremmed dame til banko at jeg tissede meget og frygtede jeg havde diabetes og hvirvlede mig ud i en forklaring om familiemedlemmer med diabetes. Hvad fanden ragede det hende og hvorfor var det magtpåliggende for mig at indvi hende i det? Nogen gange er jeg også for ærlig omkring min psykiske sygdom, overfor folk jeg ikke kender, og kan sagtens mærke de bliver utilpasse, men jeg fortsætter bare mens jeg panikker og tænker så hold dog kæft Lone.
Tsk tsk, kan jeg vist kun sige.

Mit tøj fra Zalando er stadig ikke kommet, og paniktrunte som jeg jo er, er jeg overbevist om at noget er gået galt, selvom det trods alt først er bestilt 1. maj. Har skrevet derind i dag.

I aften skal jeg have fuldkornslasagne, lavet på kyllingfars. LIDT fedtfattigt er det da.