Læs dagbog

Slankekur - Vægttab

En side i dagbogen "Jeg vil ha det bedste ud af det"
Skrevet af lone1966 16. juli 2015 00:02

Nu har jeg spist efter LCHF's principper siden forrige mandag, og i dag tog jeg mod til mig og gik på vægten: Jeg har tabt 1,6 kg! Så meget på så kort tid har jeg aldrig prøvet at tabe.
Jeg har det stadig godt, trives virkelig. Er begyndt at vænne mig til det fede, og elsker det ligefrem, for når først man mentalt accepterer fedt - smør, fløde osv., så opdager man hvor dejligt maden smager.

Et par dage har jeg været træt, og det er meget normalt. Kroppen omstiller sig til at bruge fedt som energikilde, i stedet for kulhydrat. I går var jeg sprængfyldt med energi, i dag har været sådan lidt midt imellem. Jeg nyder meget at jeg ikke er sulten i løbet af dagen, udover til måltiderne. Dog var jeg sulten efter min gåtur i aftes, og der valgte jeg at snupse et par stykker chokolade (Nellies med 14 g kulhydrat pr. 100 gram, og jeg spiste 35 gram) Kom op på 25 g kulhydrat i alt for denne dag, og det er helt fint. Vil gerne holde mig under 25 dog. Men chokolade havde jeg lige brug for, synes jeg.
Kaloriemæssigt ligger jeg midtimellem 1500 og 1700, og det synes jeg er helt okay.

Jeg vil veje mig igen om 14 dage. Spændende om der sker mere. Nogen beretter at de taber sig en del den første uge, og derefter går det i stå et stykke tid. Så vi må se. Primært var det mit mål at få det godt i min krop, og det må man sige at jeg har. Ingen mavepine og oppustet mave. Skønt!

Jeg har ikke rigtig lavet noget, de her første feriedage. Næsten alle er taget på ferie, både døtrene og veninden. Så jeg er lidt palle alene i verdenen, men hygger mig alligevel. Får gået nogen gode ture, og var også ude ved sønnen i går (som heldigvis ikke er på ferie). I morgen skal jeg passe datterens lille chihuahua, som ellers passes hos min svigerdatter, men de skal noget i morgen og så flytter Milo lige hjem til mig lidt. Han er glad ved sin "mormor", - så sødt.

I weekenden vil jeg en tur på Vorbasse marked. Ikke fordi jeg har råd til at købe noget, men man kan jo altid lure lidt. HVIS der skulle være nogen gode vandre-sandaler billigt til salg, kunne det godt være jeg blev fristet. Vi må se. Jeg vil se at komme i seng, min gåtur har gjort mig virkelig træt (lidt over 7 km op og ned af store bakker)

Kommentarer fra andre brugere

Hejsa :-)

Stort tillykke med dit vægttab. Jeg synes der superflot, hvis jeg havde en hat, ville jeg tage den af for dig ;-)
Jeg vil ikke sige; sejt kæmpet, for det lyder jo faktisk ikke som det er kamp, men dy nyder jo det den gode mad gør for dig. Fantastisk.

Keep on the good spirit !

Nyd din ferie og din fred og ro.

Kram fra mig,
Rikken

Skrevet af rikken, 16. juli 2015 00:55

Hej Lone

Tillykke med vægttabet! Godt gået! :)

Rigtig god ferie. Det lyder dejligt med sådan lidt "småsysler" ind imellem.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 16. juli 2015 12:08