Læs dagbog

Slankekur - været så syg så syg

En side i dagbogen "Jeg vil ha det bedste ud af det"
Skrevet af lone1966 29. juni 2015 10:58

I går gik jeg i gang med det jeg troede der skulle være mit nye liv, LCHF. Fik fedt i ret store mængder, og om aftenen begyndte jeg at blive rigtig dårlig. Fik sindssygt ondt i maven, mistede alt energi, kunne nærmest ikke slæbe mig afsted. Har haft ondt i maven hele natten og begyndte at få ondt ved nyrerne, urinen blev grumset. Heldigvis er det bedre nu, efter jeg kom på toilet, og efter jeg har drukket en masse vand. Har ikke smerter mere. Men er træt og sveder helt vildt.
Slut med underlige kure og slankeprojekter. Vil tilbage til almindelig sund fornuft, og stoppe med vægt-fiksering. Bare leve og være glad. Gider ikke være frustreret over det mere. Må prøve at acceptere mig selv som jeg er. Også selvom det betyder at jeg er tykkere end jeg egentlig bryder mig om. Jeg vil fortsætte med at gå ture, for motion er vigtig på mange måder. Men gider ikke veje mig mere, bliver bare ked af det. Tøjet må være min målepind, det skal ikke begynde at krympe selvfølgelig for vil jo ikke blive tykkere.

Er stoppet med Truxal, egentlig ganske ufrivilligt fordi min praktiserende læge ikke vil udskrive det mere. Heldigvis gik det godt med at stoppe.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Lone

Go ide med at stoppe med mærkelige kure, lyder ikke som en god nat.. Det er vigtigt at nyde livet og ha det godt med sig selv;-)

Mvh Rabina

Skrevet af Rabina, 29. juni 2015 11:06

Har du fuldstændig ret i, rabina :)

Skrevet af lone1966, 29. juni 2015 11:21

Hej Lone

Godt du stoppede med kuren igen. Det er jo ikke meningen, du skal gå rundt og være syg ligefrem. Jeg tror heller ikke på "ekstremerne", men mere som du siger på at leve fornuftigt (at jeg så ikke overholder det altid, er noget andet). Flot hvis du kan give lidt slip og ikke veje dig osv.

Kh jhn

Skrevet af JHN1, 29. juni 2015 12:13