Læs dagbog

Måske ny medicin

En side i dagbogen "Mod lyset.. Here we go.."
Skrevet af melle 27. oktober 2016 13:35

Den 10/11 har jeg en ny tid med min psykiater. HUn har foreslået Quetiapin som stemningsstabiliserende. Jeg har lige et par uger til at tænke over det, men jeg tror jeg siger ja tak til forsøget - Jeg er så træt af at svinge så meget som jeg gør. Altså man får i hvert fald ikke noget ud af ikke at prøve..
Jeg er nervøs. Nervøs for bivirkninger, nervøs for at det ikke virker, nervøs, nervøs. Min kp og jeg har ugesamtale her 15:30 hvor vi i hvert fald skal have snakket det igennem.

Det er underligt at det er antipsykotisk. Jeg er ikke psykotisk. Selvom det har den anden virkning, er det stadig underligt for mig at tænke over det. Gid den anden virkning er god. Medicin er intet mirakelmiddel, men hvis bare jeg kunne svinge enten mindre voldsomt eller få lov til at være stabil længere tid i træk, kunne det være rart.

I aften skal vi ud til et andet hus indenfor opholdsstedet og holde Halloween. Vi skal spise god mad, hygge og lave nogle forskellige lege. Jeg er lidt trykket her til formiddag, men det skal nok blive hyggeligt.

Denne uge har været travl. Opfølgningsmøde på kommunen, ud og spise med de to jeg bor i hus med, samtale med psykiater og her klokken 14 skal jeg til uu-vejledning. Vi har kig på et skoletilbud som vi håber kommunen vil bevillige, men jeg skal jo først igennem 300 samtaler. Suk. Det eneste der er kommet frem indtil videre er, at jeg ikke er egnet til at gå i almindelig folkeskole som det er nu. Godt de er med så langt. Jeg glæder mig til at få færdiggjort 9. klasse. Det er altså svært når hele min omgangskreds er i gang med noget andet.

Kommentarer fra andre brugere

Hej melle
Jeg er faktisk dybt bekymret over at hun tilbyder dig det, en ung pige skal da ikke have det...du skal kraftigt overveje det mener jeg...evt spørg nogle som har prøvet...jeg har fået dystoni af lign præperat desværre...held og lykke med det hele

Skrevet af Stepon, 27. oktober 2016 19:37