Læs dagbog

Throwback. + Update 23.30

En side i dagbogen "Mod lyset.. Here we go.."
Skrevet af melle 22. oktober 2016 21:07

Maden fylder ad helvede til. Når jeg spiser, får jeg dårlig samvittighed. Jeg har rigtig svært ved at nyde usund mad når jeg spiser det. Bagefter går jeg oftest en lang tur i højt tempo eller motionerer på andre måder for at få det skidt ud af kroppen. Min hjerne har svært ved at fatte at det er okay at gøre det en gang imellem. At det er okay at jeg spiser 100 gram fredagsslik, et stykke kage når jeg bliver budt eller nogle kiks. Jeg vil gerne lave et vægttab hvor jeg er glad, og det er jeg ikke. Jeg er glad når jeg hver morgen ser at vægten er gået ned, men jeg er ikke glad når jeg føler mig nødsaget til at motionere fordi jeg synes jeg har spist for meget eller når jeg ikke kan få lov til at nyde søde sager uden den konstante tanke der tænker: "Kalorier".
Det er jo ikke fordi jeg har et problem med mad. Jeg er blevet god til at styre overspisningerne og derved kaster jeg heller ikke op, men det er træls at jeg ikke kan nyde mad på samme måde som før. Alt skal ikke kun handle om vægttab - Det skal også handle om glæde og at nyde den 'syndige' mad en gang imellem. Jeg har noget at øve mig på.

I dag kiggede jeg på et billede af mig selv der er 3 år gammelt. Jeg var helt anderledes. Jeg lignede en helt almindelig og sund pige. En smule overflødige kilo. Den pige jeg så i spejlet dengang var et fedtbjerg. Jeg var en bette smule overvægtig, men for satan da, jeg var jo almindelig. Ikke kun deller og fedt som jeg så i spejlet. Jeg gemte mig i store hættetrøjer fordi jeg skammede mig over mit udseende. Nej, jeg lignede ikke en tændstik, det kommer jeg aldrig til, men jeg var da så absolut ikke grim eller fed at se på. Jeg kan slet ikke fatte hvordan jeg kan have set sådan på den pige.
Det andet på det billede er de bare arme. Hele og pæne arme. Ikke den rodebutik de ligner i dag. Jeg har taget over 30 kg på og fået en helvedes masse ar, og alligevel har jeg det bedre med mig selv end dengang. Meget bedre endda.
Min samvittighed siger motion, men fuck samvittigheden, jeg er træt. I morgen skal jeg tilbage til mit opholdssted, men jeg skal heldigvis hjem igen næste weekend.

Update.
Jeg har lige siddet og kigget mine seneste dagbøger igennem. Det er overhovedet ikke sådan jeg husker det. Det er virkelig skørt, hvad har dog fået mig til at skrive sådan noget? Så slemt husker jeg det overhovedet ikke.