Læs dagbog

ved ikke helt hvordan jeg har det i dag OPDkl 20.09

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 1. oktober 2019 15:14

synes ikke helt jeg ved hvordan jeg har det i dag, kan kun mærke jeg er træt, men det fordi der været mange indtryk allerede nu her fra kl 8 til 13.30 ca.

begyndte oppe i frelsens kl 8 der kom så lige 2 andre det viste jeg ikke men jeg klarede den.. men C havde ikke så meget tid til at snakke i dag var jeg lidt ked af men ja såen er det nogengange.

tog ud på værestedet kl 11.30 og var der i 2 timer spise med og snakkede lidt med de forskellige, men der meget larm omkring middag om tirsdagen glemmer jeg tit.
forsøgte med en lur her kl 14 det ku jeg ikke tænkte meget på det jeg skal senere og at jeg vil tilbyde min hjælp under træningen ved bare ikke om jeg får det sagt har øvet mig i noget tid nu, jeg er meget stille til træning os selvom jeg været der i 2 mdr nu, ved ikke hvorfor, bare bange for dumme mig.

men tror egentlig humøret er mit imellem hverken glad eller ked af det, det såen neutralt det såen set ok med mig også tager jeg bare 1 time ad gangen resten af dagen

20.09
jeg fik sagt det jeg ville over til håndbold men valgte så til sidst at sige nej til en øvelse, lidt dumt når nu jeg sagde jeg godt ville være hjælpe, så nu tænker jeg kun på det

og humøret er helt i bund nu kan slet ikke focusere på det gode ihhh
hader mig selv hvorfor er jeg ikke bare lidt mere nomalt at slippe det , al begyndelse er svært eller jeg gør det svært.

føler mig svag lige nu og dum og fiasko og lyst til altmuligt dumt for straffe mig selv nu.
dumme line