Læs dagbog

holder dem lidt for nar, fik et flip

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 3. oktober 2019 14:25

jeg har det meget blandet at det forvirre mig så meget dog har jeg det mest skidt med små lyspunkter.

Igår fik jeg et flip på mit værested og der kunne jeg godt have brugt en at snakke med bagefter, men der var hverken et personale eller en elev der spurte ind til mig.savnede lidt H en tidligere elev jeg snakkede godt med hun ville have snakket med mig eller jeg ville have taget kontakt inden jeg gik hjem.
blev lidt skuffet så kørte tidligt hjem.
jeg er flov over jeg fik det flip og det sker os kun når jeg har det skidt men kan ikke vide hvornår de kommer øv.
tog heller ikke derud i dag.
så hende fra klabjob ringet at jeg skal til jobsamtale på næste fredag, det ved jeg ikke om jeg lige er klar til når det går som det går .
det skal kun være 2 dage om ugen til begynde med det kan jeg da se.

men jeg svinger en del enten er jeg meget langt nede og ellers er jeg såen lige hvor det opover neutral hvor det til at holde ud.
når jeg langt nede så ligger jeg bare på sofaen og laver ingenting og har de sygeste selvmordstanker, såen en dag har jeg i dag havde det osse i weekenden, os derfor jeg ikke ved om jeg klar til at være ude i et job.
kan lige klare det frivillige oppe ved C og håndbold det er lidt svært endnu, der kæmper jeg med at finde min plads.

hvis det hele stod til mig ville jeg allerheldst bare herfra, men det ikke op til mig der nogen pårørende så dem kæmper jeg for.
og alle de her tanker for jeg ikke fortalt til nogen hverken bostøtten eller C tør ikke.
de tror jeg arbejde med mig selv, men det gør jeg jo ikke...
hvor er jeg bare dum altså.

Kommentarer fra andre brugere

Kan så godt forstå dig.. Det ikke nemt og slet ikke at få det på overfladen.. Kæmper selv med at jeg kører meget på for at vise somom det er okay - at jeg ikke er så langt nede som jeg egentlig er.. Og det er uden tvivl svært at finde nogen man stoler på og kan snakke med..
Øv H ikke er der til at snakke med dig.. Og det lyder heller ikke til du er klar til job endnu - Men forhåbentligt med at fortsætte det du er igang med nu, finde din plads og stadig være aktiv ude..
Krydser fingre for dig!

Skrevet af QueenA, 4. oktober 2019 10:33