Læs dagbog

tak for kommentare.. facade

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 24. september 2020 22:42

vil ikke skrive så meget om de beskeder, men tak.

jeg har valgt at sætte facader op , og passer mine ting eks været på værestedet igår og sport senere.
idag værestedet igen og hjælpe til ved håndbold.

i morgen værestedet igen igen + bostøtte og besøge mine forældre om aftenen.
Weekenden, ja der skal jeg intet lave plus være alene, det glæder jeg mig IKKE til.
men ja det jo bare virkeligheden.

det med facader det fordi vil ikke være til besvær nogen steder plus at jeg holder mig i live for de mennesker der holder af mig, inderst inde ja der det slut, holder ud. men gider ikke livet mere, kan ikke gøre noget rigtigt og ja som bostøtten sagde i onsdags, så siger og gør jeg det samme så jeg ikke får det bedre...
hurra or not.

Kommentarer fra andre brugere

Hej November

De tidligere kommentarer har fat i den lange ende - synes jeg.

Dether er hjælp til selvhjælp, du har ingen andre muligheder ? Din bostøtte forstår dig ikke, og når du besøger dine forældre er der facade på, det samme når du laver frivilligt arbejde, du inderst inde måske ikke har lyst til.

Man skal kun gøre det man har lyst til. Du skal ikke op kl. 6.00 hver morgen for at gå på arbejde. Det er der mange, der ikke har lyst til men gør det alligevel, da der skal brøød på bordet. Det er du sluppet for.

Har du det bedst, når du er indlagt til behandling? Hvad skal der til for at du kan løsrive dig. Fik du værktøjer, det sidste sted, du var indlagt. Hvis du ikke kan bruge værktøjerne, hvad er så årsagen, her skal du se indad og find de barriere, der forhindrer dig i at bruge værktøjerne.

Du skriver så tit, at du vil gøre noget dumt. Hvorfor skriver du det?

Måske du skal bede lægen/psykiatrien om mere uddannelse ifht borderline. Men husk at det er hjælp til selvhjælp. Du får det aldrig bedre, hvis du ikke kan rykke dig uden hele tiden at skulle holde nogen i hånden.

Find noget frivilligt arbejde, du kan lide og skråt det andet. Frivilligt arbejde er ikke noget man tvinger sig til at deltage i, det skal komme frivilligt med iver som noget man brænder for og ikke en form for beskæftigelsesterapi.

God vind med det hele.

Skrevet af Anonym, 24. september 2020 23:25