Læs dagbog

uro og opgivende

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 25. juni 2019 07:23

forstår ikke hvorfor jeg kan have 3 gode dage også begynder det at vende søndag også igår kom det tilbage det velkendte, nemlig tristheden.
Her til morgen har jeg uro er opgivende, kan ikke finde meningen med noget, har ikke lyst til noget, slet ikke at skulle finde en ny psykiater, hvor jeg så skal vente min 2-3 mdr.

jeg tager 1 time ad gangen, men lever ikke overlever kun.
hader mig selv, og det ikke fordi jeg ynker det er såen det er.
skal måske snakke med C i dag.

tager først til træning i aften... men det heller ikke noget jeg lyst til mere, der intet som giver mening eller glæde. gid jeg ku forsvinde for altid, alt denne her kamp for få det bedre, jeg vinder den jo ikke det kan jeg godt se...

ha det godt

Kommentarer fra andre brugere

Knus til dig line

Skrevet af Anonym, 25. juni 2019 09:59

Det er menneskeligt at have det sådan. Alle menneskers mentale tilstand kører op og ned, det betyder ikke, at der er noget galt med dig eller dit liv blot fordi du har 3 gode dage og vender tilbage til velkendte følelser :)

Skrevet af esben, 25. juni 2019 11:56

Hej,

Det er utroligt så ens vi med depression har det. Jeg har det præcis ligesom du besskriver i din kommentar, det kkunne ligeså godt være mig der havde skrevet den. Jeg kan heller ikke finde glæde eller interesse i noget som helst, og jeg er SÅ træt af at kæmpe kampen efter at have gjort det i flere år. Og der er ikke meget hjælpp at hente i sundhedsvæsnet (i hvert fald ikke før vi får adgang til den ketamin spray, der er blevet godkendt i USA), det er super frustrerende at prøve det ene medinår der ikke er noget der hjælper.

Jeg tror det er vigtigt at huske på at "himlem er blå oven over skyerne", og skyerne skal nok lette igen på et tidspunkt. Hold ud, og god vind :-)

Skrevet af Thor87, 25. juni 2019 17:48