Læs dagbog

Ingen havde tid, vil ingenting

En side i dagbogen ""
Skrevet af november2 26. juni 2019 08:35

Først mange tak for jeres kommentar i min forige dagbog dem er jeg glad for.

øv hverken C eller min bostøtte havde tid igår til en lille snak, så jeg brugte 2 gange pn, og kom heller ikke til træning.

det der går mig på er at jeg blev afvist af psykiateren og nu skal finde en ny også tænker jeg hvor lang ventetid er der så der.
også der det med kæresten, kan ikke endgang holde ud at kikke på ham for tiden, vi kommer jo på det samme værested, men godt han ikke har behov for at være sammen derude.
ej er nød til snakke med ham meget snart.

men så i aftes var der så sket det at hans mor er blevet indlagt, hun er gået i coma, vi ved ikke hvad der sket med hende, så nu han jo påvirket af det. der kommer altid noget ivejen.

skal snakke med bostøtten i dag ved kun jeg vil sige at jeg har det skidt og har rigtig mange selvmordstanker plus at jeg nok verbalt eller fysisk går amok, kan ikke rumme mere. nok er nok...

og akutteam har lavet en aftale med min bostøtte på fredag, ved jo hvad hun vil lidt, at jeg skal finde ud af hvad jeg vil i fremtiden, men lige nu vil jeg ingenting, for har ikke lyst til noget, intet giver mening for tiden, har svært ved at tro på noget som helst... suk