Læs dagbog

Aftaler, medicin og smerter

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 1. maj 2019 20:52

Jeg har så mange aftaler som jeg skrev om sidst.
Nå men i dag var jeg hos lunge mediciner og fik mere ( mit gamle) inhahalation medicin tilbage. Undersøgelserne viste forværring. Men han afsluttet mig til min egen læge og ny undersøgelse om 6 måneder. Suk. Men sådan er det at have en dum astma. Men forhåbentlig kan jeg mere snart uden åndenød.

I dag talte jeg også med psykologen. Det var meningen vi skulle tale om overgreb men grundet min markante forværring på det seneste venter vi til (måske) næste uge.
Jeg har fået mere medicin af min psykiater i går.
Jeg skal starte op på depot men de havde det ikke på to apoteket men så fandt psykiater en løsning. Så jeg skal hente det i morgen.
I morgen skal jeg tale med reumatologen og se min MR scanning igennem sammen med ham.
Jeg er nervøs og lidt bange. Og ambivalent for resultatet.

Jeg lever i disse dage med sindssyge smerter. Jeg havde tunge patienter mandag og tirsdag. Og meget lidt hjælp mandag fra mine kollegaer så av av.
Jeg sover dårligt pga smerterne. Hele dagen er alle bevægelser i ryggen dumme. Selv det at sidde eller gå gør ondt. Alle mine muskler er spændte i ryggen.
Og jeg tager smertestillende (Ipren og panodil) fast.

Nåh jeg vil gå ind og lave mine ryg øvelser. Det er desværre lang tid siden jeg har haft overskuddet til det. Men nu kommer konsekvensen.

Kommentarer fra andre brugere

Hey sødeste Ung:)

Det er virkelig osse et hårdt liv du har, og skal bære rundt på:( Ked af du har forværring med astma, og skal vente i det som føles som 1000 år, det og dine rygsmerter som du uheldigvis os har, gør det endnu svære at behandle dine psykisk problemer:/ Jeg læste at du tager Ipren og Panodil fast, af erfaring ang. min syge mor, så vil jeg anbefale dig at springe en pille over i ny og næ, da de ellers vil holde op med at virke desværre, og jeg ved godt du er voldsom presset, på grund af jobbet, så det gør ond i mig at skrive, men ja det er noget chit det hele:(

Håber dog at depot medicin vil ha sin virkning, så du kan få ro i hoved, men jeg håber osse at dine undersøgelser vil give dig en bedre forståelse så i sammen kan finde en løsning som passer til dig. Jeg takker for dine altid varme og ægte hilsner til mig, og jeg har som du brug for et cyper knusss indimellem:) Ja det med at skrive i privaten kan gi en ro for en periode, for når man mangler energi, skal man finde den et andet sted, og det kan man kun ved at lytte til sin krop og sind. Så jeg er væk noglegange men tilbage, som en cirkel:) Men i er med mig, uanset hvor jeg går, og det gælder osse diiiiiiig snut:) Jeg håber og beder til du vil få lidt mere medvind, så du ikke helt opgiver ævret. Jeg skal ha min kaffe, er på pn, og skal ud med lucky snart, og andre pligter, men er vist en zombie så du må nøjes med en halv romano:)

Sætter magi over diiig, så du healer og duftelys efter behag + en stor skål kærlighed og energi:))))

*Kæmpe knussssssssss*

Hilsen den sløve pade Juze.

Skrevet af juce, 2. maj 2019 18:23

Hej juze
Tak de tippet med medicin. Jeg springer desværre tit over når jeg er på arbejdet. Grundet manglende tid til ar tage medicin. Så måske travlhed kan være godt.
Jeg skal snakke med min egen læge sidst i næste uge. Da jeg ikke føler at reumatologen forklarede mig om min MR scanning. Men jeg har på skrift beskrivelsen og billederne på cd. Så jeg har haft mullghed for ar læse lidt om min sygdom. Skræmmende.
Men jeg er spændt på hvad hun siger.

Jeg er.glad for at høre fra dig. Tænker tit på dig. Ønsker dig det bedste.
Sender dig rigtig mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 8. maj 2019 20:06