Læs dagbog

Jeg er her endnu

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 4. november 2020 11:03

Jrg har været stille et stykke tid.
Jeg har solgt og pakker nu ned, eller jeg har pakket alt unødvendigt væk nu. Det er og har været meget stressede men stemmer holder sig nogenlunde væk så det er dejligt.
Dog oplever jeg mange udfordringer med humøret. Jeg er ofte meget irriteret uden grund eller meget ked af det.
Efter min mange nedtrapninger så oplever jeg dog også glæde og jeg føler mig mere i live. Mere vågen.
Jeg har aldrig følt jeg var i en osteklokke men jeg tror bare ikke jeg var bevidst om det.
Om 1 1/2 måned så er jeg på halv dosis.
Jeg er stoppet hos psykologen. Jeg står på egne ben nu. Det er spændende men også lidt skræmmende. Det er første gang i 8 år eller sådan noget.
Mit humør/følelser har jeg tænkt meget over. Hvorfor og hvad jeg kan gøre ved det. Men. Ja.
Jeg kan mærke at jeg har markant flere smerter de dage jeg er irriteret og er markant mere træt.

Jeg passer stadig mit job og det variere meget hvor lidt/meget overskud jeg har. Men jeg føler mig mere til stede og det er en helt ny og anderledes følelse.
Men de dage med mange smerter og dårlig nattesøvn der er jeg meget begrænset.

Jeg er henvist til privat smerteklinik og venter på en indkaldelse. Jeg blev videresendt for kort tid siden da det offentlige havde en tid i juni 2021 og med lige min henvisning åbnede den døren for privat. Jeg er lidt nervøs for om det er det rigtige. For hvad mon er bedst. Men jeg printere en hurtig tid da jeg kan mærke at jeg snart ikke kan hænge mere sammen. Jeg er meget begrænset på arbejdet men endnu mere hjemme og privat.

Kommentarer fra andre brugere

Hey søde ung:))))) Er du ved at flytte eller? Det er altid godt at få rytte yt og væk. God de stemmer holde sig i snor og rigtig dejligt at du føler dig meget mere vågen:)) Jeg ved god de smerter altid vil være en del af dit liv, og historie som det er med min mor. Selvf. vil de dage være en byrde, men bag sygdommen er et dejligt varmt menneske:)))) DIG!:))) Jeg håber at de kan hjælpe dig enten med både medicin og redskaber, så som fuglenæb og madras..eller andet som kan være til nytte.? Håber oss at de snart for tid så der kan ske noget andet en det du ved i forvejen.

Det er underligt at undvære psykolog ikke? det tog mig noget tid før jeg kunne kaste det væk fra mine skuldre, men meget godt nu syntes jeg :))) Så jeg håber os du venner dig til det, eller for en anden. Godt og flot at du er kommet længere ned i medicin, det er ret vildt og hvis man ikke har prøvet det før så ville man jo ikke tro det skulle hjælpe en:)))

Jeg er glad for du er herinde og jeg vil selvfølgelig komme her mere efter jeg har fundet og afrundet afgrunden for den støtte som du og andre gir er prisværdig og jeg holder af diiiig:))) Der er bare lidt for meget knald på, at jeg ser dagen flyve afsted:))) Så om aften er jeg bare ok nu skal jeg snart i seng :))) energi lyst en masse følelser og det at jeg kæmper som du gør, at få vores liv til at klinge på god og ondt. Jeg sender dig lys og varme, kærlige knusss og troen på i morgen :)))) Tusinden gange Taaak for dine hilsner. :)))))))))

Skrevet af juce, 15. november 2020 20:40