Læs dagbog

Der sker så meget

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 15. december 2020 10:20

Ja der er sket meget siden sidst.
Jeg er flyttet i hus. Jeg er kommet på smerteklinik. Jeg undværer stadig min psykolog.

Først til huset. Der er en del arbejde i det endnu og jeg føler mig så drænet. Men det bliver godt i enden.

Jeg er kommet på smerteklinik og hvilken forløsning. De tror på mig. De lytter og tager mig alvorlig. Dog har jeg nogle udfordringer. De foreslår en del som de gerne vil have jeg møder til. Og det lyder rigtig fint men jeg har mit job. Og jeg vil for alt i verden ikke miste det. .en jeg ved også at jeg brænder mit lys i begge ender lige nu og har gjort det et stykke tid.
Jeg kan ikke vælge mit arbejde fra og mig selv til. Det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til.
Min midlertidige leder og jeg fik os en god snak i går og vi skal tale sammen igen på torsdag inden min aftenvagt. Jeg prøver at være ærlig om mine udfordringer og mine smerter/træthed.
Hun foreslog jeg talte med kommunen men jeg har talt med smerteklinik og de foreslår vi sammen udfylder noget med en særlig paragraf så min afdeling får penge for den sygdom/møder der måtte komme. Men jeg har stadig svært ved at vide at mine kollegaer skal løbe hurtigere for at jeg kan lære om smerter og mig selv.
Ja jeg er rundtosset og dum. Jeg tænker en masse uden at være i stand til at tage en beslutning.

Så til det med psykologen. Det går faktisk godt. Jeg bruger de redskaber jeg har lært.
Jeg har stadig mega svært ved at mærke mine grænser og overskrider dem tit. Hvilket koster.
Men i forhold til mine smerter så vil smerteklinik gerne hjælpe mig med at lære det så det bliver spændende.

Alt i alt sker der en masse gode ting i mit liv. Men det er vinter og mørkt så mit sind er også mørkt. Men ingen selvmordstanker så så slemt er det heller ikke.
Jeg er nu på halv dosis medicin og mærker det på humøret Men ingen stemmer. Jeg vil rigtig gerne ud af medicin pga. Bivirkninger og så føler jeg ikke at jeg har brug for det længere. Men mit humør. Hm.
Nå men det smertestillende jeg er begyndt på skulle også hjælpe på humør og energi. Men lige nu oplever jeg kun Bivirkninger så jeg skal længere ned i dosis har jeg lige fået af vide. Så mig i gang med pilledeler.

Kommentarer fra andre brugere

Hey Ung :))) det er da fantastisk at de endelig tager dig seriøs omkring dine smerter, og jeg forstår jo osse godt at du sætter en ære i dit arbejde. Men når det bliver for svært vil du så ikke love mig at gøre noget for at behandle dine egen sygdom, og så se hvad der ellers er plads til ?? Grænser uha de er osse svære at mestre, men du vil helt sikkert for det nemmere med tiden og med din psykologs hjælp :)))) Jeg syntes det er rigtig flot at du har fået halveret din medicin, det er godt for vores indre system, og på pengepungen :))) Tillykke med din flytning :)))) er du ved at komme på plads ? Jeg har ikke haft overskud til ret meget de sidste måneder, mest på grund af angst og mindreværd, men du er i mine tanker og bønner :))))

Håber du kom igennem Jule og nytåret uden for meget arbejde og at du på trods af sort syn kan klare hverdagen ?? Livet er her nu, og alt hvad vi tænker og gør kan ændre det vi vil i fremtiden. Stort varmt knussssssssssss

Juze :)))))))))))

Skrevet af juce, 3. januar 2021 19:43