Læs dagbog

job og tanker

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 21. maj 2019 17:28

Jeg fik i dag at vide at jeg ikke havde fået jobbet, da der var en anden med lige de kompetencer som de ønskede.
Jeg er ked af det, men jeg kan jo ikke ændrer på at jeg ikke har erfaring inden for det speciale.
Jeg var meget ked af det bagefter men så talte jeg med min mor og nu er jeg i gang med at lave to andre jobansøgninger. Det ene er inden for det samme speciale som jeg arbejder i nu, bare med knap så tunge patienter så jeg tror det vil være bedre for min ryg.

Stemmerne kommentere meget af det jeg siger og skriver, men jeg synes depot og øget dosis begynder at hjælpe i dag og i går.
Det hjælper også på humør (selvom jeg er ked af at jeg ikke fik jobbet så kunne det være værre).
Lige nu er jeg alene med hundene og det er svært. Jeg føler mig meget paranoid og urolig. Men stemmerne snakker også.
Jeg har en følelse af at der står en fremmed bag mig som vil gøre mug ondt. Men hver gang jeg kigger er der ikke nogen. Følelsen er svær at ryste af sig.

Jeg snakkede med psykologen i dag og han var meget overrasket over at jeg pludselig tog sådan en stor beslutning. Men jeg blev vred på min leder, også ked af det, men vred er jeg.

Ellers har jeg også nogle selvmordstanker og selvskadende tanker, men jeg kan tage afstand fra dem. Men nogle perioder er det sværere end andre. Som det har været hele tiden.

Jeg skrev i min private dagbog om alle de symptomer som jeg synes jeg oplever, jeg overvejer at tage dem med at snakke med psykologen om dem.
Mere for at hører hvad han kan hjælpe med.
Jeg overvejer også at snakke med ham om PTSD symptomer og hvordan man kan tackle dem.
Lige nu synes jeg bare vi snakker om hvordan det går, og ikke om hvad jeg kan gøre for at få det bedre. Men måske at det er fordi jeg stadig har svært ved at lukke ham ind.......