Læs dagbog

Der sker så mange ting

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 31. maj 2019 20:04

Jeg har ikke været herinde et stykke tid.
Der sker en del omkring mig og så alligevel ikke.

Jeg kæmper en del med mine symptomer. Som jeg lige fik et "nyt" ord for. Selvhenførende vrangforestillinger, som hænger sammen med mine tanker og følelser om at andre holder øje med mig.
Det kom pludselig for en lille uge siden da jeg var ude at handle. Jeg blev helt overvældet og fik det faktisk ret dårligt sammen med stemmer og paranoide tanker. Jeg endte med at skynde mig igennem indkøbsseddel og græd da jeg endelig var alene i bilen. Jeg har haft en lille følelse af dette før. For flere år siden. Jeg havde næsten glemt følelsen.
Jeg fortalte psykologen om denne oplevelse og flere efterfølgende oplevelser og han fortalte at det var en del af min sygdom. På en måde er det rart. For nu har jeg fået sat ord på det.
Men det er skræmmende.
Især fordi følelsen var så intens at den overvældede mig. Den er kommet flere gange siden da.

Ellers går dagene med arbejde og hygge. Jeg har fået plantet mine blomster, agurk og tomat ud. Håber ikke nætterne bliver kolde. Min agurk plante var længere end op til mit lave loft så jeg var lidt tvunget til at få den ud.

Jeg prøver at nyde solen og så er jeg begyndt at høre lydbog eller selv læse lidt hvis der er ro fra stemmerne. Det er rart at kunne det igen. Jeg havde for et par dage siden fornemmelse af det gik ned af bakke igen men de sidste to dage er gået bedre og jeg har endda været på arbejde i dag. Men jeg er helt udmattet nu fysisk og psykisk.

Jeg har det lidt svært med at jeg nu søger væk fra mit arbejde. Jeg er begyndt virkelig at holde af mine kollegaer og jeg føler (nogle dage) at jeg kan sige "i dag har jeg det skidt" ikke at de respektere det men jeg føler jeg kan sige det højt. Der bliver dog ikke taget hensyn men det er heller ikke det jeg ønsker. Jeg vil bare sige at jeg har et problem, det er ikke din skyld hvis jeg lyder sur eller går for mig selv.
For jeg ønsker ikke at der bliver taget hensyn pga min psykiske sygdom. Dog mener jeg at der skal tages hensyn til min arbejde skade.
I dag gik det okay da vi var sat sammen i team af 2 personer, så ved man hvem der skal hjælpe og vi kender begge patienterne.
Men jeg har ondt i den dumme ryg. Helt fra lænden til op mellem skulderne fordi jeg spænder op. Jeg overvejer alvorlig at prøve fys igen. Men sidst hjalp det bare ikke. Og jeg lavede de mange øvelser hun sagde. Men jeg har fået anbefalet en men hun ligger 35-40 Min fra hvor jeg bor. Det er langt.
Og så koster det jo. Dog har jeg en lægehenvisning så skal ikke betale fuld pris så jeg vil finde en der modtager den.
Jeg har på nettet fundet en som ligger tæt på men jeg ved jo ikke hvor god den er.
Jeg har også fået mere smertestillende af min læge som giver ro. Men man skal passe på med bilkørsel så bruger det kun til natten og når jeg ikke skal køre eller arbejde.

Kommentarer fra andre brugere

Kære Ung, gid jeg kunne være der for diiig, men mit kompas er gået itu, og jeg har mangel på omsorg som du:( MIn Mentor M har en udulig mobil,og svare ikke, og jeg passer min mor, og imens jeg skriver er jeg så f.... fuld, ikke en god ting, men overlevelse er nok det rette ord. jeg ville så godt skrive og holde omkring diiiig, men jeg er smadret i atomer og håber du ved jeg holder af diiiig, og din kamp ikke er mindre end min, det er så svært at være menneske, men vi forsøger ik?:) kæmpe knusssssssss

Juze:)

Skrevet af juce, 31. maj 2019 21:43

Kæreste søde juze

Hvis jeg kunne ville jeg fjerne alt mørket fra dit sind og dit liv. Du bruger energi på at skrive til mig når du burde passe på dig selv. Det viser hvor kærlig en person du er.
Du skal vide at du også er i mine tanker.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 7. juni 2019 21:50