Læs dagbog

Jeg synes sgu det er svært + til juze

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 21. juni 2018 21:29

Jeg kæmper en kamp for at blive ved med at trække vejret. Jeg gider ikke livet mere. Jeg har opgivet. Men jeg kan ikke beslutte hvornår det skal være slut. Jeg har svært ved at bryde aftaler og jeg har aftaler hele tiden. Skal jeg bare svigte folk og få det overstået.

Jeg skrev omkring middagstid til min kp om noget medicin hvor de ikke havde lagt en recept ud på men hun svarede aldrig. Jeg havde ellers tænkt mig at skrive til hende at det gik skidt. Men nu ved jeg ikke.
Hun kan alligevel ikke hjælpe mig.

Intet giver mening længere. Jeg har ikke været i bad i en uge. Det giver ikke mening. Jeg ved godt det er ulækkert men jeg kan ikke. Det er svært nok bare at skifte tøj. Bare tanken om at skulle stå der nøgen og mærke vandet. Bare tanken fører mig tilbage til barndommen og min stedfars værste overgreb.

Jeg kan ikke tænke..Jeg kan ikke smile. Jeg kan ikke lade som om jeg har det godt. Selv mine kollegaer ser det og fortæller det. Jeg kan ikke mere.
Men jeg kan ikke overskue en indlæggelse. Hvad med mit job? Hvad med Bandit? Hvad med min mor? Hvad med mig?
De kan alligevel ikke hjælpe mig.
Alle forsøg er dømt til at mislykkes.

Jeg har opgivet. Jeg er for svag til livet. For dum og svag.

Update til juze
Hej søde
Du taler om opus. Jeg har gået der i to år. Lige da jeg blev syg. Eller lige efter min indlæggelse. De gav mig faktisk diagnosen. Men jeg var for syg til rigtig at kunne modtage behandling. Det handlede mest om medicin og holde mig i live og over vande.
Hvis jeg kunne ville jeg gerne prøve igen. Men det tror jeg ikke man kan. De sendte mig i hvert fald videre til distriktet hvor jeg nu savner den rette støtte. Jeg føler ikke jeg bliver taget rigtig alvorlig. Men jeg har også svært ved at tale om det svære og rigtig åbne op. Jeg frygter sådan indlæggelse. Det er det værste der kan ske for mig.
Og alligevel.... noget skal der ske hvis jeg skal overleve.....
Inderst inde er jeg nok bange for min mors reaktion. Hun blev meget vred sidst. Hun mente det var forkert af mig. Ingen forståelse eller støtte. Hun ville bare have mig væk derfra igen. Nok også grunden til at indlæggelsen ikke blev længere. De ville gerne have beholdt mig men kunne ikke tvangstilbageholde mig. Så de lod mig gå.
Nok ikke den rette beslutning af mig. Men jeg har klaret mig længe.
Jeg er noget så bange.

Undskyld min lange besked. Jeg har så meget jeg gerne vil ud men hvert et ord er en kamp. Men jeg føler mig så alene.

Kommentarer fra andre brugere

Kære Ung.


Jeg synes nu at du skulle overveje at lade dig indlægge.
Det er dér hjælpen er...

At din mor ikke støtter dig, synes jeg er voldsomt synd for dig..
Det er bare ikke i orden.
Din mor mangler helt sikkert indsigt.
Og det kan du ikke bruge til noget.
Så det er vigtigt at du ikke lader dig påvirke af hende når det gælder sygdom.

Jeg er meget ked af hele tiden at støde på folk som ikke vil lade sig indlægge, men i stedet render rundt og har et virkelig dårligt liv.
Det virker aldeles meningsløst..
Hvorfor ikke tage skridtet og få løst op og behandlet det svære???
Ja, du kan holde ud...
Og ja, du er stadig i live...
Men det ville da være uendelig meget bedre at have et godt liv?
Det er et stort spild at lade livet gå sådan.
Jeg ville ønske at jeg selv var kommet i behandling for 45 år siden... At jeg havde haft et liv jeg virkelig kunne nyde den gang også...
Det er som om at mit liv kun har varet de sidste fem år, og resten bare skal glemmes...
Lad det ikke ske for dig også.

Og lige til sidst..
Du er ikke alene.


Kærlig hilsen Bip.

Skrevet af Bipolarix, 21. juni 2018 23:45

Kære søde Ung.

Jeg forstår godt du ikke magter mere;( det gælder os for mig fortiden, jeg troede på systemet men de har lige f....med mig, så jeg er selv ude på kanten, og jeg føler bare et stærkt bånd imellem os 2.
For når man ikke bliver taget alvorligt fordi der ikke er flere penge i kassen, så er det svært at holde håbet oppe, men søde det han gjore ved dig, er forfærdeligt ubeskriveligt jeg mangler ord, det er og vil aldrig være din skyld, og jeg kan mærke det vand gir dig flashback - der burde være nogle søde forstående læger omkring dig, men ja når man ikke magter at nogle skal ind og rode i den krig der forgår i ens hoved, er medicinen den eneste vej, også høre du intet, det gør mig vred på dine vegne!:X

Måske du kan tage en vasker, med ½ delen af tøjet af? slukke lyset, og sætte dig ind for en stund og sunde dig, og tage resten af kroppen? Det vil gi dig en bedre følelse, og ang. din mor, så syntes jeg at hun kaster håndklædet i ringen, og jeg føler med dig at du føler dig ensom, men selvom vi ikke kan tingen lige nu, kan vi måske senere:)

Jeg for nok kun skrevet kort, er ved at skulle samle alle trådene til på Lørdag, hvor mine forældres store dag Guldbryllup spænder af, og jeg er selv helt ude på kanten, men jeg kikker efter både dig og andre, det er flot du fik skrevet alt det her, og forsæt, ude af hoved ude af sind ik?:)

Jeg holder om dig og vugger dig trygt ind i fabelagtige drømme hvor du aldrig mere vil føle smerte svigt og kun ægte kærlighed.

Hold ud og fast smukke kærlige tanker og krammmmm
Juze:)

Skrevet af juce, 23. juni 2018 22:07

Hej Bip
Først jeg har læst din besked en del gange. Og jeg forstår dit råd. Men at give slip på kontrollen er ekstremt svært. Og så er min mor et problem.
Jeg har haft nogle bedre dage så jeg ser det lige an. Jeg får også besøg af min kp på tirsdag. Hun kunne se til gruppen at det ikke gik godt så hun spurgte hvornår vi havde samtale næste gang.
Men det går ikke godt. Jeg håber jeg kan være ærlig og fortælle hende lidt af sandheden.

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 28. juni 2018 18:42

Hej sødestr juze

Ja jeg føler også at vi har noget særligt sammen og jeg sætter utrolig stor pris på det. Tak for det og tak for dig.

Jeg kæmper stadig med badet. Men er blevet bedre til at tage det i korte bidder som du skrev. Nogle dage springer jeg over og så bliver det bare hvad jeg orker. Men det er svært når man har et job hvor man gerne vil se nogenlunde ud.

Jeg tænker på dig og ønsker jer alle en god dag på lørdag og håber du ser min besked

Mange knus og tanker

Skrevet af ungpige, 28. juni 2018 18:45