Læs dagbog

Nu er det ikke kun og depression?

En side i dagbogen "Livet i mørket med selvmords- og selvskadende tanker"
Skrevet af ungpige 20. juni 2018 20:08

Nu er det ikke kun stemmerne der snakker om selvmord. Tankerne kredser omkring det. Hvordan og hvornår.
Jeg er så småt begyndt at planlægge at mor skal have Bandit. Hvordan hun bedst muligt at tage sig af ham. Jeg vil ham det godt. Købe lidt godt til ham.
Ja det er bare nogle af tankerne.

Jeg er så utroligt bange. Både før mig selv og tankerne. Men også de dumme stemmer.
Jeg er så ked af det. Jeg kan ikke mere. Jeg er opgivende. Det bliver aldrig bedre.
Jeg ved ikke hvad jeg skal gøre.
Alle ville blive glade hvis jeg ikke var her mere. Jeg er kun en byrde.

Jeg har mange omkring dem som hjælper med huset. Og jeg forstår det ikke. Forstår ikke hvorfor de gider bruge tid på mig.
At jeg har aftalerne hver dag holder mig i live. Jeg kan ikke svigte dem. Men ærligt talt så gider jeg ikke. Jeg er bange for at jeg har en depression. Kan jeg have Det???????

Kommentarer fra andre brugere

Sødeste ung;)

Pyha det er svært;( når jeg selv kan genkende planlækning og selvmord s´tanker, men at du så oven i har stemmer kan jeg kun gisne om hvor hårdt det må være at bo inde i dit smukke hoved:X
Du er ikke en byrde, det er stemmerne som er det! Jeg tror du kan få det bedre kære, men det er op til behandlerne og medicin, for du kan ikke klare dette her alene i modvind.

Bandit ville måske nok ha det godt hos din mor, men han ville søge efter dig og savne diiig, din mor vil savne dig, dine venner vil savne dig, jeg vil savne dig! Og selvf. vil de hjælpe dig med huset! du er et kærligt menneske, selvom du kæmper med så meget, og jeg tror faktisk de ville være der for dig endnu mere, hvis du fortalte dem om dine stræbasser:) Og til dit sidste spørgsmål ja du kan godt ha en depression, man kan ha forskellige sygdomme der krydsser hinanden, og det gør at man vil dø, flygte fra alt støjet i dit tilfælde:( Mennesker alle mennesker vil på et tidspunkt i deres liv, få en depression, enten fordi man mister en nær familie, el. ved ulykker o.v.s og føler du at det hele er blevet værre ? selvom du har rådne kort på hånden
så kan du godt blive mere syg:´( Jeg må indrømme at jeg syntes du skal kontakte psykiatrisk skadestue, sig til dem at du ikke vil leve mere, at du har kæmpet nok for nu, for et er at jeg sidder og skriver til dig, er en ting, men jeg er ikke behandler og aner intet om medicin:O andet end jeg bliver træt af det jeg for, som gør jeg sover meget, og er ligeglad med selvmord, ellers så skriver jeg som du gør og laver et fiktivt selvmord - men Ung, jeg har lige åbnet en side i min dagbog, som hedder: Juze´s Postkasse, og hvis jeg kan redde dig fra at gøre noget grimt, så skal du aldrig tvivle på jeg skriver tilbage så hurtigt jeg kan ok?:) Jeg ved stemmerne styre løbet, måske skal der en anden form for terapi, så man kan lære at leve med dem? men jeg tror du nok skal få det godt igen, jeg tror på dig når du ikke kan tro selv ok;) - kys og knussssss

Din ven
Juze;)

Skrevet af juce, 20. juni 2018 21:16

Hej igen søde juze

Jeg kan slet ikke overskue en evt indlæggelse så jeg tør ikke ko talte psyk. Skadestue. Men måske jeg får modet til at skrive til min kp. Jeg ved bare ikke hvad jeg skal skrive. Hvor skal jeg starte og hvordan forklarer jeg hende Det?
Mange spørgsmål og tanker. Men ja jeg har det ikke godt og jeg synes det er blevet meget værre gennem den seneste korte tid.
Det har gået langsomt den forkerte vej men nu går det meget hurtigt.

Hvor er jeg glad for at jeg ikke er alene. Og at jeg har dig.

Du har ret nogen ville savne mig men det er svært. For livet gør så ondt. Mit hoved er fyldt af tanker og stemmer.
Det er så svært at svare dig. Jeg må for det første ikke for stemmerne. Og for det andet er det svært at koncentrere sig om sætninger og ord.

Mange knus og tanker og tak for dig søde

Skrevet af ungpige, 20. juni 2018 22:25

Hey sødeste Ung.

Måske du kan skrive til kp. at det er blevet meget værre med stemmerne og at du måske osse har en depression? Jeg forstår godt det er svært at koncentrere sig når, de råber konstant, jeg kan føle din store smerte og opgive lysten til livet:( jeg kan kun opfordre dig til at trosse stemmerne, og fortælle om hvor meget det går ned af bakke, det er det eneste som kan hjælpe, det er når vi bliver tavse at det går helt galt, og måske ender du på den lukkede:X hvilket godt kan være ok. - Jeg er selv meget åben omkring når jeg er helt ude på kanten, men så siger jeg det til de mennesker som jeg ved elsker og holder af mig, og ser en ufarlig film/serie tager medicin, eller sover mig fra det, men med din sygdom er jeg lidt lost, for jeg har ikke stemmer, men tvangstanker og selvmordstanker så skal jeg dope´s især når jeg er paranoid, og tror folk vil slå mig ihjel. Jeg syntes du skal ha en psykiater og opus team, få fokus på din sygdom, og vide at der er et lys for enden af tunnelen, man skal bare huske at havde en lygte med;)

Jeg er bange for du vælger den anden side, af bar skræk! så jeg håber du vil love mig at du holder fast og evt. skriver et brev, med de ord stemmerne forbyder dig at sige, det kan så være op til kp. at finde en mulighed i samarbejde med dig. Jeg skal op til psyk i dag, og jeg siddet og tegnet, for at holde mit fokus på andet end at løbe langt væk, jeg bryder mig heller ikke om at snakke med andre, om mig selv, men det er nødvendigt. Jeg håber du holder fast og måske kan du os skrive til når du kan, til brevkassen herinde, til en psykiater, el. en psykolog/læge, det har jeg selv gjort flere gange, de kan gi dig et indblik i hvad du skal /kan gøre.

Jeg skal i seng nu, jeg håber du kan bruge noget af mit skriv og husk, du er dejlig som du er:)))

Knusssssss af de store;)

Juze.

Skrevet af juce, 21. juni 2018 00:26