Læs dagbog

Jeg er så nervøs.. :(

En side i dagbogen "Ét skridt ad gangen..."
Skrevet af FrøkenH 23. april 2014 19:54

Puha… lige om lidt er det tid til at tage ned til fitness centeret og starte op på den bootcamp, jeg i et moment af sindsyge meldte mig til for et stykke tid siden. Jeg har fortrudt mange gange, men jeg har betalt for det, og jeg smider ikke penge ud af vinduet.

Jeg er simpelthen så nervøs. Især fordi en af de ting jeg frygter er, at de andre deltagere er tynde og fitte kvinder der i bund og grund ikke har noget som helst behov for at tabe sig. Der er blevet oprettet en facebook-gruppe for bootcampen, og indtil videre ser det ud til at ”de andre deltagere faktisk er tynde og fitte piger”.. øv.. jeg hader simpelthen tanken om, at jeg bliver den tykke pige på holdet! Jeg er så dårlig tilpas lige nu, at jeg har rent meget ofte på toilettet den sidste halve time, og jeg kan mærke at psyken bare slet ikke er med mig, og bare slet ikke hjælper mig i den rigtige retning.

Jeg skal vist lige have fat i nakken af mig selv. Jeg har jo tidligere godt kunne se en fordel i den her boot camp, men nu hvor den er ”virkelig” så forsvinder alle de positive ting som dug for solen.

Min krop gør også et ihærdigt forsøg på at få mig til at stoppe inden jeg overhovedet er kommet i gang. Mit knæ er begyndt at gøre ondt indenfor den sidste time, min nakke er øm, min ene skulder driller også og jeg er pludselig blevet meget forkølet.

Jeg er virkelig spændt på at se hvordan jeg har det både psykisk og fysisk når jeg går hjem fra fitness centeret… måske er jeg helt oppe og ringe, eller også er jeg i frit fald mod kulkælderen! Det må tiden vise.

Det er ved at være på tide at tage af sted.. hav en god aften derude..

Kommentarer fra andre brugere

Hej FrøkenH

Jeg tænker på, hvordan du ville have det, hvis det var en anden, der var "den tykke pige" på holdet. Ville du se ned på hende? Det tror jeg nemlig ikke. Det er altid bare anderledes, når det gælder en selv. Det er mærkeligt, ikke?

Selvom du skulle være "den tykke" (eller tykkeste), så gør det dig jo ikke til et dårligt menneske, og hvorfor skulle de andre se ned på dig osv.

Jeg håber virkelig, du havde en god oplevelse, og jeg glæder mig til at læse mere om det!

Knus og kærlig hilsen jhn

Skrevet af JHN1, 23. april 2014 22:04

Det sidste sted jeg ville se ned på en tyk person, er i et motionscenter. Når personen befinder sig der, har vedkommende erkendt sin overvægt og har besluttet sig for at gøre noget ved det. Hvis jeg skulle se ned på en tyk person, ville det være fordi jeg ser personen sidde på et konditori og spise flødeskumskage.

Skrevet af Hasselmus, 24. april 2014 01:50