Læs dagbog

Stadig bare træt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 18. februar 2018 19:00

Jeg er træt ... rigtig træt... sover bare hele tiden har ikke rigtig lavet noget i dag . Manden var sååå sød at han gik over og købte morgenmad igen det hjalp bare så meget .. han købte også frøsnapper mmm lækkert .

Jeg fik en god snak med min mor i dag .Vi snakkede om hvor skidt jeg har det for tiden og hun sagde det var synd for mig jeg har det sååå skidt . Jeg sagde også at jeg ville skifte til 3K og ikke ville gå i skole mere .. det forstod hun godt . Det var dejligt med den støtte det har jeg virkelig brug for .
Jeg har også fået skrevet en mail til 3K om at jeg har nogen spørgsmål og gerne vil derud til en samtale .. så må vi se hvad der sker .

Jeg vil prøve at holde mig vågen i aften ha ha men jeg ved ikke om jeg kan .. og så måske kunne sove godt i nat . Ja og så prøve at komme lidt ud i morgen .. der skal ske et eller andet kan jo ikke sove hele tiden ...

Sender sødeste JHN masser af godbedringstanker . Håber du har haft en god dag og jeg tænkte på dig i dag for jeg så noget skiskydning he he ..
Jeg har spist junkmad de sidste to dage pyha det er dyrt og det er lidt ulækkert ha ha men det er dejligt når man er syg .
I morgen vil jeg købe noget slik skal du have noget med når vi ligger syg sammen he he.


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Man bliver også nemt træt, når man har det skidt. Altså jeg mener, fordi du har det skidt med Uni. Så er det svært at finde energi til noget, tænker jeg. Men jeg håber da, du kommer ud i morgen, så der sker lidt.

Ej, hvor dejligt at din mor støtter dig nu i stedet for bare at bebrejde dig alt muligt. Det er da også sådan, en mor skal være. Det er jeg glad for at høre!

Jeg er spændt på, hvad de siger på 3K, og forhåbentlig kan du komme derud og snakke med dem og se stedet. Det kunne sikkert give dig noget ro.

Nej da, så du skiskydning, haha. Jamen, det skal du også, det er spændende, haha.

Ja, junkmad er garanteret godt, når man er syg. Jeg har bare ædt slik, som jeg plejer. Wienerbrød og alt muligt andet også, haha. Ja, jeg vil gerne have noget slik med, som om jeg ikke har nok selv, haha, men man kan altid spise lidt mere, ikke. :)

Jeg kan ikke sove, fordi snottet løber ud, når jeg ligger ned, haha. Så jeg håber, jeg kan sove i nat, ellers bliver jeg irriteret, haha. Kan du sove godt, når du finder din seng igen. Og tak for god bedring og rigtig meget i lige måde!

Mange tanker og et stort knus fra jhn

Skrevet af JHN1, 18. februar 2018 19:14

Hej Mælken,

Det er sejt at du kører på med 3K og ikke sidder og banker dig selv i hovedet over at det ikke gik med det andet studie.

forhåbentligt finder du snart lidt energi.

Vh Pernille

Skrevet af PernilleH, 19. februar 2018 09:07