Læs dagbog

Det var godt

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 19. februar 2018 10:27

Det var godt jeg fik snakket med min mor om det med skolen det lettede altså meget .
Hun spurgte også i dag om jeg har det godt med ikke at skulle i skole .. Jaaa det er fedt og jeg kan jo sagtens kigge med i de grupper inde på facebook og grine af dem der virkelig stræber altså når folk sidder 8 timer om Søndagen på skolen så griner jeg altså lidt ha ha .

Nå men ellers vil jeg bare prøve i dag ikke at gå ind og sove ... Ja jeg tager nok ikke så meget ud i dag fordi jeg har ikke mange penge og jeg kan købe det jeg skal bruge i Fakta.
Ja i går fik jeg fundet nogen billeder af de bøger jeg vil sælge .. kan jo lige så godt sælge mine bøger jeg skal jo ikke bruge dem mere . Jeg får jo nok brug for penge på det nye studie og det kunne være fedt hvis andre kunne bruge mine bøger jeg har jo ikke læst i dem ha ha .

Sender søde JHN masser af kleenex til næsen og en kage måske ha ha altså ikke til næsen men maven . Ja man skal forkæle sig selv når man er syg .
Jeg ved ikke om der er skiskydning i dag og jeg tror bare jeg vil se film på netflix og æde en sandwich og nyde fred og ro .
Jeg glæder mig også til at høre fra 3K og skal nok skrive noget når jeg hører fra dem .
Men det skal nok gå det hele og jeg vil virkelig prøve at holde mig oppe i dag .. bare jeg kan det så er jeg glad .

Pernille : Mange tak for din hilsen og ja jeg er glad for jeg ikke bare giver op eller bliver vred på mig selv over skolen . Jeg troede jo det var noget helt andet at læse teologi at det ikke kun gik op i sprog og filsofi .
Det skal nok blive godt med den nye skole .

Hav en god dag alle sammen


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, det var da godt, du fik snakket med din mor. Det er nu rarest at blive forstået.

Jeg håber, du kan få dine bøger solgt, så der er bedre råd til de nye bøger. Ja, de kan jo ligeså godt komme videre til nogle andre.

Jeg håber, du kan holde dig oprejst i dag, haha. Jeg har seriøst lyst til at gå i seng, men jeg synes egentlig ikke, det er nemmere at ligge der, når snottet løber, haha. Men måske kan du købe lidt lækkert og så se lidt tv og hygge dig og så først sove i nat. Det er jo da det bedste.

Nej, ingen skiskydning i dag. Faktisk en kedelig tv-dag, suk.

Kan du passe godt på dig selv og hygge dig foran tv'et! Mange tanker og en stor krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 19. februar 2018 10:45