Læs dagbog

Så gik det alligevel

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 21. juni 2019 19:27

Blev ramt i morges af træthedssyndrom. og jeg tror godt jeg ved hvorfor. der er en hel naturlig forklaring.

Det er fordi mine forældre kom hjem i onsdags men en tsunami af energi, det er første gang de rigtige er ude og rejse i udlandet alene. så blev jeg ramt af dette med 200 i timen jeg absorbere andres følelser jeg blev blæst bagover. Det har vist været en tur som har sat sig fast. Og jeg blev ramt af deres oplevelse uden at selv at have oplevet det, men jeg ville være virkelig malplaceret på deres tur, de begge var nogen af de yngste.

Så jeg kunne godt frygte at dagen blev lidt tung og dne startede da også mere end sløvt ikke på sådan en nedtursløvt en optursløvt er der noget der hedder det? optursløvt det virker meget modstridende! Hvis nu det havde været den værste uge i deres liv, vil jeg så have en lorte dag i dag? Tankevækkende

Vågnede klokken 7 af fuglekvidre dejligt at blive vækket af fuglekvidrer, det er så hyggeligt. fik lidt morgenmad køleskabet var tom. men jeg stod ikke og tørret dybfrossent rugbrødsboller op på brødristeren bare for at få et eller andet der mindede om aftensmad her i går.

Det var fantastisk vejr så valgte at gå ud fik en sandwich, gik lidt rundt på må og få og mødte nogle bekendte og vi fik en sludder for en sladder nede ved et ishus ved havnen så på gråspurve der havde virkelig tillid til os mennesker det var lige før man kunne håndfoder dem og et andepar der spankuleret rundt omkring i mellem vores ben fuldstændig upåvirket . ganske hyggelige og søde mennesker, kendte dem fra et værested jeg gik på tidligere og den ene var en gammel skolekammerat.

Træthedssyndrommet kom snigende igen her over middag eller den havde hele tide været der, fik en god skraber. og var i selvskab med Medtner på min gammel discman jeg hører stadigvæk cder. hvor vildt synes jeg selv. Nikolai Medtner skal man vist være russer for at kende, Jeg stødte på ham dengang man kunne købe cder i bog og ide, anede ikke hvem han var, men for 50 kroner var det godt givet ud. Tag en lytter og se hvad i synes om hans musik. Hvis man er til romantisk klavermusik, Der er ikke meget For ikke at sige intet Rasmus Seebach over det. Rasmus Seebach er god til det han gør helt sikkert, men det er ikke lige det jeg efterlyser. Klassisk musik har jeg kastede mig over med stor ildhu, kan ikke undværer det, vil ikke undværer det.

Jeg frygtede en tung dag, men det gik alligevel. Kan godt mærke at jeg lige skal bruge et par dage til at ryste mine forældres energi af mig.