Læs dagbog

Månedsskriftet

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 22. juni 2019 16:03

Nu har jeg skrevet hver dag i præcis en måned i dag er også lidt tidlig på den, men føler at jeg lige er vågnet, mærkelig dag. Efterveerne fra mine forældres rejseenergi? måske

Og ja synes det har været så fint og så berigende. og de kommentar jeg også har fået, har været en god respons.

Depnet er lidt hemmelighedsfuld stadigvæk, hvem er borgerne, udover det det reklamere med på siden? Hvor gammel er i? jeg fornemmer der er lidt af hvert der er en stor aldersspredning. Jeg fornemme at der nogen der er godt sammentømret indimellem så kommer jeg helt ny og skal prøve at finde et fodfæste. Og hvem er ham der Martin1982 hvad er han for en starut, en af os eller dem? Hvorfor ikke et vi?

Har været på chatten oftest en rar stemning og der er altid nogen at snakke med, og der er blevet diskutere store og små ting. Og jeg vil ikke klage min nød, det kom jeg nok til der er nogen der har det langt værre end mig, men jeg oplever os en åbenhed om det der er svært du må gerne klage din nød ud med det. Man bliver aldrig svinet til allerhøjest smådrillet.

Depnet ser jeg som en velholdt bygning, som står på trods. jeg kan se at der har været meget mere gang i den tidligere. nogen passer denne bygning, den falder ikke fra hinanden. Nogen er blevet og invitere nye ind og det er lidt skjult for omverdenen men opdager den kun hvis man bliver invitere eller helt tilfældigt som jeg tilfældigvis kom forbi og en "headhuntet" mig over hækken. Kunne du ikke tænke dig en kop kaffe/te. spurgte personen, jo hvem er i, det ser hyggeligt ud.

Jeg vil håbe at fagfolk dygtigere menneskekender kommer forbi og ser hvad der sker Det kunne jeg godt savne at en Psykolog eller par psykologer sagde okay jeg laver lidt befriende terapi eller bare lytte til andres tanker og udfordringer sådan hver torsdag fra 20:00-2200 Terapeutisk chat hvor virkningsfuld er det? Ville da ønske at depnet fik lidt af sin storhedstid tilbage, så der kan komme lidt mere liv i dette velholdte hus.


men jeg tror hvis ikke nogen er i mod det nupper en måned mere... og glædelig Sankt hans i morgen