Læs dagbog

Hendes sankthans dag?

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 23. juni 2019 20:12

Så er det Sankt hans, og om jeg kommer ud og se bål tror jeg ikke, det er ellers lige i nærheden man havde lavet et bål med en heks i midten, der bare ventede på at blive futtet af. I mine familie har vi ikke traditioner, og for mig er Sankt hans ikke noget jeg går vildt op i. Men elsker midsommervisen den er sådan en skøn sang teksten og melodien det gå op i højere enhed. Bare ikke de synge Shu-bi-duas version den er da frygtelig, det kunne jeg godt have undværet. Det sagde jeg vist også i et andet indlæg.


Var ud og gå efter en noget tung omgang i morges og formiddags og pludselig var det eftermiddag, og jeg tænkte da jeg stod i næsten ingenting, kom nu videre din sløve padde. Hjernen og kroppen skulle lige genforenes på en eller anden måde, mellem 7 og 9 i morges var underlig, en ret frustrerende overfladisk søvn fuldstændig unødvendig, det virker ja ligesom om noget prøver at få mig til at sove. Jeg kan ikke forklare det, det sker tit synes jeg. Kan man komme derud hvor det at sove er det bedste værn mod kedsomhed, kan man ikke finde på andet kan man da altid sove. Jeg ved det ikke.

Men kom da ud og gå i et naturskøn område tæt på hvor jeg bor, havde ellers små planer om at tage til en naboby, det blev ikke til noget. Men hvorfor nabobyen når et naturskøn område lige er et stenkast væk? Nabobyen er også et virkelig charmerende og skønt sted at vandre rundt i og elsker turen derud med bus, det landelig idyll. Jeg er fra landet. Kan også lide at være på farten men holder meget af stedet og kommer der for lidt!

Så en ung pige side på en sten, fordybet i en tekst, hun var nok 15-16 år. Øvet hun sig på en båltale? Hvor vildt er det lige hvis det er tilfældet, skal hun til fest eller en monolog til et skuespil, måske er det hendes Sankt hans dag? Noget hun kan huske tilbage til, der hvor hun holdte sin livs tale.

Ville ellers kalde indlæge hendes sankt hans og starte med en virkelig dårlig joke. I ligestillings navn burde vi ikke have en sankt hendes dag eller aften som det jo er...?

Håber i nyder vejret og hinanden og stemning ved det store bål og båltale og skønsang og alt det der... jeg nøjes med en forhåbentlig god film.