Læs dagbog

Hvor blev den dag af?

En side i dagbogen ""
Skrevet af Martin1982 24. juni 2019 19:13

Morgenen var som et deja vu, med denne ejendommelig sløvhed. Ligger med en maskine på grund af min søvnapnø og den irritere også der kommer luft ind i masken, det er til at blive sindssyg, vågnede op irritabelt og halv knotten.


Søvnapnø er en sygdom som kan ikke helbredes med lindres merkant med en maske der skaber undertryk. fedt jeg ligger med maske for at kunne sove og jeg tager medicin for at kunne sove... Hvis jeg ikke tager medicinen vil jeg blive anspændt ville få svært ved at lukke et øje og når egentlig jeg sover kommer drømmende farende som om de er ligget på lur, og de ubehagelig søvnlammelser og hvis jeg ikke lægger med min maske så holder jeg vejret og mine hjerne tror måske jeg er ved at drukne og får mig til at vågne det sker flere gange i løbet af natten og kampen har gjort mig mere træt. Er der noget naturligt tilbage? har haft maskinen i nogen år måske skal den skiftes ud, det skal den på et tidspunkt.

så tænker jeg hvor filen er denne dag blevet af... Jeg orker ikke en dag mere til at denne slags i morgen, men det er hårdt at finde og finde på og finde på...