Læs dagbog

Ferien er slut

En side i dagbogen "tandlæge"
Skrevet af Mælken 21. oktober 2016 11:15

Ja øv nu er min ferie slut den er gået alt for hurtigt. Ja nu venter skod skolen snart igen og alt det stress og larm ... Nå men det er jo først på Mandag .

Ja jeg har set der er møde om SSO på Onsdag det er jo fint nok så slipper jeg for Fransk ha ha fint nok . Men vi skal vist først skrive den i det nye år . Men jeg har jo en ok ide om hvad jeg vil skrive om nå men nu må vi se .

Jeg synes bare det er skræmmende det med at skulle forlade den her skole selvom jeg har det svært med at gå her nu . Men jeg må jo melde mig til når hende *studievalgsvejlederen* kommer på vores skole . Et skridt ad gangen . Det går nok .

Jeg magter ikke ret meget i dag ... vil bare ud og købe ind til aftensmad og ja jeg har lyst til noget kage eller nogen lækre boller eller noget ... Har også lyst til at se film eller venner i aften ... Må lige se hvad jeg kan overkomme ... Har mega svært ved at koncentrere mig ... kan dårligt se en hel film bliver *urolig* er bedre med en serie der ikke varer så længe .

Sender en kæmpe krammer til JHN lad os æde en masse kage og det feder først i morgen ha ha ... Hav nu en rigtig god weekend søde ven .


Kommentarer fra andre brugere

Hej Mælken

Ja, sådan en ferie går alt for hurtigt. Det kender jeg godt. Altså ja, jeg går jo ikke i skole, haha, men jeg kender godt fornemmelsen, også fra tidligere. Og skoleugerne går alt for langsomt, haha.

Åh, hvor jeg også kender det med, at selvom man er træt af noget, så er det vildt skræmmende at skulle forlade det. En fornemmelse af tryghed. Ja, du må have fat i vejlederen og se, om hun kan hjælpe dig. Det håber jeg for dig!

Det er da dejligt, at du nogenlunde ved, hvad du vil skrive om i SSO. Du nævnte vist i går, at du vil skrive den i historie. Det er jo også oplagt for dig. Jeg skrev min i dansk. :)

Jeg er ked af, at du har det svært for tiden, men du har ret i at tænke ét skridt ad gangen. Jeg forstår godt, at du vil have noget guf at hygge dig med. Sådan har jeg det virkelig også i dag! Jeg håber, du fandt noget lækkert!

Ja, lad os bare æde en masse kage sammen. Det er rigtigt, at det først feder i morgen, og der er vi ikke hjemme, som man siger, haha. Så skal vi bare finde et sted at tage hen, haha. Også god weekend til dig, min ven!

Mange tanker til dig og en kæmpe krammer fra jhn

Skrevet af JHN1, 21. oktober 2016 16:23