Læs dagbog

At forføre en person i et forhold. Moralske skrupler?

En side i dagbogen "Når jeg ikke kan sove..."
Skrevet af Vilhelmine 21. september 2011 23:53

Jeg må indrømme, at jeg bliver en smule stridslysten og generelt opstemt når jeg hører, at en jeg er interesseret i har en kæreste. Det er ikke fordi jeg vil ødelægge forhold, overhovedet. Men trygheden i at vide, at det aldrig kan blive til mere end bare sex - og som regel virkelig god sex - er fantastisk, og får mig til at slappe af, og turde give slip på alt den lidenskab jeg indeholder, men ikke tør udleve normalt.

Når jeg møder en fyr der ikke har en kæreste, skal jeg altid igennem den der "Hvad skal vi to med hinanden". Er vi sammen, hvordan sammen, hvornår kan jeg gå i seng med ham, hvad kan han lide.. Og det er udmattende, kedeligt og usexet af helvede til!

Jeg elsker at være forføreren. Hende den hemmelige, ingen kender til. Hans liderlige fantasi. Hendes værste mareridt.
Jeg tænder sgu på det.
Det er ikke fordi jeg direkte er en ond person. Jeg fortæller ikke kæresterne om det her. Jeg holder det for mig selv, får det bedste ud af det. Jeg risikerer intet, samvittigheden må stå på deres egen regning. Jeg gør det ikke mod kvinder jeg kender, og har ikke affærer med mændene. Jeg låner dem bare.

I weekenden gjorde jeg netop det; Jeg forførte en mand, som jeg udemærket vidste var i et forhold. Jeg har datet ham før, og det var godt. Men som altid var jeg alt for vild, afreagerende og "too much" for ham. Han ville have en ligusterhæk, og jeg ville rejse til Nepal. Han ville lave aftensmad med mig, og jeg ville til foredrag om Shibari-bondage. Vi var vidt forskellige, og for at være ærlig så kedede ham mig på det intellektuelle niveau. Men han er lækker; I must give him that!

Tanken om at en anden fik ham bundet ned, vælger Ikea møbler med ham.. Laver aftensmad, ser nedern ud derhjemme i sweatpants.. Jeg vil gerne være the secret mistress! Han må have haft det på samme måde, for han har holdt kontakten til mig i al hemmelighed. Sms, opkald, mødtes med mig i byen, hvisket frække ting i mit øre. Jeg blev inviteret op til ham lørdag, og vi delte rødvin, jeg satte Hotel Costés på og viste ham casual mine selvsiddende sorte strømper. Han blev fuldstændig vild. Han turde slet ikke sidde ved siden af mig til at starte med; Så jeg måtte sidde alene i sofaen til at starte med. "Ej, Vil, jeg ved ikke hvorfor jeg har gjort det her. Jeg har så meget lyst til at tage dig med ind i soveværelset.. " Hvorfor ikke bare her, svarede jeg og sendte ham mine mest vedholdende øjne, mens jeg slog benene over kors. "Jeg kan ikke være utro.. Jeg har aldrig været utro før". Han begyndte på en lang tale om hvor god en fyr han er, men jeg vidste bedre. Hvorfor holde kontakt til mig, hvis hun gav ham alt hvad han havde behov for? Mænd vil gerne have uskyldige, søde blonde piger de kan vise mor og far. Men i soveværelset har de brug for en hundjævel der kan sige fra, mix it up og gejle dem så vanvittigt op at de tror enden er nær; Jeg spiller gerne den rolle. Hele aftenen var en kæmpe selvtillidsbooster, og ja, jeg ved godt jeg er forfærdelig. Men deres forhold holder alligevel ikke. Jeg har set det i hans øjne, og det er ikke det han vil. Så egentlig gør jeg ham bare en tjeneste. Vi endte naturligvis i soveværelset, og det var fantastisk. Jeg gik lidt hårdt til værks, men det viste sig at han var into it. Så jeg talte beskidt, slog ham i ansigtet og til slut rettede jeg strålen op mod ham selv; Det gris skal ikke udover mig. Alt sammen i stilettos and slut-stockings. Bagefter tog vi sammen i byen, og jeg opførte mig eksemplarisk alt imens han brugte det meste af aftenen på at holde øje med hvad jeg lavede. Han har skrevet til mig lige siden, og jeg synes næsten det er lidt morsomt. Hans søde lille pæne kæreste aner intet, og det foretrækker jeg. Faktisk gør det mig bare mere hooked; I want more! Det er ikke første gang jeg gør det her. Jeg kan godt lide suset. Udfordringen. At utro mænd giver lidt ekstra fordi de ikke oplever så meget. At de bagefter vil tænke på det som en pirrende oplevelse. Det er en ultimative bekræftelse når jeg kan få en der elsker en anden, til at risikere alt det for at dyrke noget så simpelt som sex med mig. Giver alt det væk for en enkelt nat. Simple væsner.

Kommentarer fra andre brugere

Vilhemine jeg synes at du er et stakkels msk at du kan sige sådant noget. At du på den måde bare tager noget som ikke er dit. At du tror at verden hænger sådan sammen at vi gifte kvinder ikke giver vores mand noget derhjemme, at vi binder ham (i overført betydning). Det er meget fatttigt af dig at tro. Du tror at du opnåede noget særligt men det er en løgn.

Hvis jeg opdagede at jeg var gift med en mand der var mig utro, så ville der ske noget i mig. Så var det min værste side der kom frem og tro mig den ville ikke være rar. Og indenunder min adfærd der måske gik på at ødelægge ham og dig ville jeg bare være så megasåret at jeg ikke kan beskrive det.

Hvis jeg var min mand utro ved jeg at han ville reagere på samme måde.

Det er overhovedet ikke ok.

Du har sgu et problem du.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 02:11

nej vilhemine jeg tror at det hænge sådan sammen at jeg ikke ville forsøge at ødelægge ham og dig men jeg ville føle mig så uværdig fordi det er noget at det mest respektløse at misbruge den tro partners tillid. Selvom jeg bliver så vred når jeg læser din db at jeg vil ønske at hans kæreste eller kone skar en vis kropsdel af ham ligesom i Pelle Eroberen. Men jeg ville være ked af det så du ikke drømmer om det. og gå og jeg ved som sagt at min mand ville det sammen. Ikke noget jeg tror. Hvorfor tænker du ikke på det. Du skriver moralske skrubler ? i overskriften på din db. Hvad er dit svar? Nej det har du ikke?

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 02:21

Mange mænd gifter sig med madonnaen og går i seng med luderen. Som årene går, vil du blive ked af, at alt du fik, var at spille luder.

Venlig hilsen

Skrevet af kvinde1955, 22. september 2011 02:40

Kære Vilhelmine...

Hvad skal man sige...? Selvfølgelig kan man aldrig sige, at den slags er ok. Og jeg håber da fra dybet af mit hjerte, at den adfærd kan stoppe...

Jeg har selv verdens skønneste, dejligste og sødeste mand, som desværre havde en hård periode i sit liv for et stykke tid siden og var overbelastet/deprimeret. På det tidspunkt var han ikke sig selv og var (ligesom du måske er) i desperat behov af bekræftelse og, at booste selvtilliden. Han blev så afsløret fordi han sendte en sms forkert så den kom til mig i stedet for den anden kvinde...!!! Og det har godt nok givet problemer i massevis, problemer der fortsat arbejdes med! Både min mand og jeg kæmper med det og han er selv i chok over, at det var så tæt på at ske... Til gengæld gav det ham et wake up call da det satte skub i tingene og fik ham afsted til læge og psykolog så han kunne få hjælp. Så det var da "godt" for noget. :-)

Men det har ødelagt så meget for os... Forvandlet de aftener hvor han er væk til noget til et mareridt for mig... som ellers tidligere var "fornuftig" og ikke jaloux... Nu er jeg helt nede i kulkælderen hver gang han skal noget, hvilket går ud over både ham og jeg. Det har nok være en af mange faktorer, der har medvirket til at jeg selv har det så dårligt idag og er endt i en depression!!! Vil du virkelig gerne risikere, at andre bliver så skadet og såret så de vælter af pinden og måske ender herinde...? Når du alligevel ikke vil have manden...? Det kan det da ikke være værd! Kan du ikke opnå samme tilfredsstillelse ved at forføre andre mænd, uden koner og kærester?

Jeg forstår hvad det er der sker for dig og jeg ved, at livet ikke er så nemt og, at det kan være svært at stå imod en seksuel attraktion. Jeg kan også sagtens forstå behovet for bekræftelse og det sus det giver at nogen vil have dig seksuelt. Jeg kan udmærket sætte mig ind i det og jeg ved, at når selvtillid og selvværd er lavt så kan man måske ende der hvor man tænker at "lige DEN del har jeg i hvert tilfælde styr på, jeg kan i det mindste tiltrække mænd". Og så udnytter man det for at få et boost... Men jeg vil aldrig kunne sige andet end, at det ikke er ok at gå efter andres mænd bevidst... Dertil kan man skade andre mennesker for meget... Også børn...

Jeg tror ikke at denne adfærd gør dig lykkelig på lang sigt... Jeg tror at det er som at tisse i bukserne... en meget kortsigtet glæde. Ligesom når man trøste shopper nyt tøj og bare har det mere dårligt senere pga manglende penge / dårlig samvittighed. Jeg håber du kan arbejde med det og få et anderledes forhold til sex og mænd.

Mange tanker og hilsner herfra

Skrevet af cremse, 22. september 2011 08:27

"Det er ikke fordi jeg direkte er en ond person"...Vilhemine - det er du desværre i mine øjne og det du skriver her er dybt pinligt for dig - det håber jeg at du forstår en skønne dag!

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 09:14

Nogle gange har jeg en fornemmelse af, at det du skriver, ikke helt er sandheden, men noget du finder på. Dine indlæg virker nogle gange som noget fiktivt. Lidt for fantastiske nogle gange.

Måske skyder jeg helt ved siden af. Hvis du virkelig fortæller sandheden, Ja, så er du sgu syg. Få noget hjælp i stedet for at ødelægge andre folks liv.

Hvis du bare digter noget sammen, så skriv dog en bog i stedet for at skrive herinde.

Plys



Skrevet af plys72, 22. september 2011 09:37

Du rammer vel lige ned i noget essentielt i livet?
Jeg synes det er en modig og tankevækkende dagbog du skriver.

Du skelner mellem sex som drift, og så det at have et forhold, mere eller mindre fast.
Det er som mand ikke så svært at sætte sig ind i.

Det jeg står tilbage med er, om det er din personlighed som også spiller ind og gør det svært at have en ´fastere relation?
Ikke at man nødvendigvis skal have det, nogle lever fint uden.

Ansvaret for dig består vel i at være tro mod dig selv.
Hans ansvar er at være tro med hende, og det ser vel ud til at give problemer?
Omvendt er det muligt de har en aftale om frihed i sexuelle relationer, det er slet ikke så usædvanligt som man skulle tro?

Jeg synes ikke du har noget moralsk ansvar for andre.
Man kan hverken give den sklags eller tage det.


Take care der ude.
Kh.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 10:54

JustAMoment - er for en gangs skyld lidt enig i dit udsagn om at man ikke skal stå til ansvar og at man har sin personlige frihed. Det er straks sværere at forklare sig ud af utroskaben, hvis den bliver opdaget. Hvor mange lykkelige åbne forhold findes der reelt? Og dem der er, varer vel næppe ved i årevis?
Jeg er indædt modstander af utroskab, men det er tilsyneladende mere reglen end undtagelsen at folk finder sammen, mens de er i et forhold. Det er ikke svært at få sex som kvinde, hvis det er det man mangler - så jeg kan overhovedet ikke se hvordan det kan give nogen form for bekræftelse - og det er mere det begreb jeg opponerer imod.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 12:34

Der ramte jeg vist en nerve ved jer gifte kvinder! I kan være ganske rolige. Jeg har ikke ødelagt et ægteskab. Eller et menneske, forhold eller andet. Vi snakker om en mand, der selv har valgt at være utro. Hvem er det jeg skal stå til ansvar for? Kun mig selv, og jeg har det udemærket. Jeg har ikke en kæreste; Been there, done that. Jeg er ikke selv utro når jeg er i et forhold, så hvordan gør det mig til en forfærdelig person, at andre vælger at være det? Det er ikke mit ansvar, men hans. Han kunne have stoppet med at have kontakt til mig. Ikke inviteret mig op. Slået op med sin kæreste noget før. Jeg kunne have ladet være, men jeg havde lyst, og så gjorde jeg det.
Jeg får da bestemt noget ud af det, og om man vil stå ved det eller ej, så har de fleste mennesker en seksualitet, og brug for at holde den ved lige. Jeg er ærlig omkring det, og nej, jeg digter ikke - og det er min dagbog, så jeg skriver det jeg har lyst til! Så Plys, der må jeg nok skuffe dig. Og ja, jeg er syg. Det er de fleste herinde ;-)

Og fordi jeg kan lide sex, er jeg ikke en luder. De fleste prostituerede er tvunget ind i det, og bryder sig slet ikke om det. Jeg kan rent faktisk godt lide det, og har ingen planer om at tage penge for det ;-)

Skrevet af Vilhelmine, 22. september 2011 14:13

Vilhemine.. stadigvæk - hvorfor er det så spændende at være sammen med de der utro skvat? Og hvis du kun ville provokere med indlægget og skabe misundelse, så er der ikke meget udfordring at hente i at lave en dagbog her på Depnet.
Det er groft sagt lige så nemt som at sprede benene, Monica Lewinsky.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 14:36

Uha da.

Mine medmandebrødre og jeg har jo selv et ansvar for at sige til og fra - selvom det kan være overmenneskeligt svært!

Men du slår ham også? Ej da stakkels mand!

Vi skal være søde ved hinanden.

Skrevet af detgårfint, 22. september 2011 14:36

Kan se du allerede har fået en del kommentare, vil dog skrive lidt alligevel :-)

Synes det er rigtig modigt og flot, at du vælger at skrive om det. Mange kvinder vil ikke indrømme det, kommer med undskyldninger m.m. Både mænd og kvinder kan være utro!

Jeg har aldrig selv været utro, heller ikke opfordret fyre til at være utro, for at være sammen med mig.
Vi har hver især ansvar overfor sig selv.

Tilgengæld bliver jeg tosset, vred og ked, når det er omvendt. Jeg har været i et forhold, hvor (ex) kæresten spillede på flere "heste" ad gangen! Tænker at fyren selv skal sige fra, det er hans ansvar.

OG tilsidst så hader jeg utroskab, når en af parterne har børn. Det ødelægger alt i et forhold! Stakkels børn af de forældre!

Det er lidt rodet... Hmm men pointen er at utroskab sker! Du er "elskeren", den vi kvinder hader og frygter.
Jeg håber for dig selv, at du med tiden finder en fyr, som er så interesant og udfordrende, at du gider parforholdet.
Og at du ikke er "elskeren" i børnefamilierne!

Skrevet af Smølfine, 22. september 2011 14:38

Så vidt jeg kan se besvarer du selv dit spørgsmål i overskriften. Og det er med et nej. For mig er det ikke så enkelt. Man er to om at være utro, og to om at dele ansvaret.
For mig handler det lidt om at udnytte et andet menneskes svaghed, og vi kan alle have perioder i et forhold hvor vi svage og måske derfor relativt 'easy to get'.
I min verden er man ansvarlig for alt hvad man gør. Der er ingen free rides.

Skrevet af Sofo, 22. september 2011 14:45

Selvfølgelig er jeg klar over, at du er syg. Du er jo her ik? Det jeg mener er, at du burde gøre noget alvorligt ved den "side" af din sygdom.

Desuden er jeg fuldstændig enig med sofo. Du har også et ansvar, når du vælger at være sammen med en fyr, som du ved har kæreste eller kone.

Får du noget psykologhjælp eller medicin eller andet hjælp? Jeg tror, du har et meget lavt selvværd, og det burde du få hjælp til at rette op.

Plys

Skrevet af plys72, 22. september 2011 14:58

Vilhelmine, er du evt ved at blive lidt manisk/hypomanisk? Hvad du gør, er sgu ikke i orden. Det er heller ikke ok, at han er med på den, men har du overvejet, om han og hans kæreste simpelthen har problemer lige nu? Hvordan ville du have det, hvis det var dig, der blev snydt, og at the secret mistress slet ikke havde moralske skrupler? Overvej, om det er din sygdom, der er ved at blusse op igen. For jeg tror altså, du har mere at byde på end at ødelægge andre menneskers forhold.

Knus herfra

Skrevet af studerende21, 22. september 2011 15:05

Min kommentar skriver jeg i situationstegn for jeg tror faktisk det modsatte "Nå ja det glemte jeg helt. Det er jo kun mænd, der er deres koner utro. Kvinder gør jo ikke sådant noget. Og mænd er ligeglade med at deres koner er dem utro. Det er kun gifte kvinder der har et problem med at deres mænd er dem utro. " Jeg kender nogle mænd der er meget meget såret over at deres koner eller kærester har været dem utro. Det sårer kvinder ligeså meget som det sårer mænd. Just hold fast hvor taler du på samtlige mænds vegne. Siger du at mænd ikke tager forhold ligeså alvorlige som kvinder generelt? Nå men det er da god at Wilhemine og Just kan bekræfte hinanden i at det er ok at såre og snyde andre. Ja wilhemine du ramte en nerve hos mig ligesom jeg ved at du gør det med andre mænd og kvinder der gerne vil have en partner de kan stole på på alle måder. Vær du blot stolt over din sexethed. En dag bliver du også gammel og rynket. Og så vil du måske savne en som elsker dig og som du elsker. Triumfer du blot over din tilsyneladende magt over mændene. Værsgo. Men jeg synes du sku tage og holde dig til singlerne.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 15:11

..og så skal jeg vist have skrevet dit navn rigtigt : Vilhemine.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 15:21

Hmm, overvejer lidt om nogle af de kommentarer der har været herinde netop "giver dig det du vil have"...? Hvis det handler om at du netop gerne vil udfordre gifte kvinder...? For så har du da ramt plet da mange er blevet provokeret af dit indlæg. Nogle gange har folk det jo sådan så negativ opmærksomhed er bedre end ingen opmærksomhed... Gad vide om det er den slags, der gør sig gældende her.

Jeg er enig med dem der tænker, at man selv må tage ansvar for sine handlinger og derfor også til dels enig i, at du må tage ansvar for dig selv og gøre det du har lyst til og de mænd der så vælger at hoppe med på din leg må tage deres eget ansvar for sagen og for deres koner og familier. So far so good. Der hvor kæden hopper af for mig er der hvor du siger at du netop BEVIDST går efter dem der har koner fordi du tænder på det. Og det er så der jeg synes, at det ikke længere er ok. Hvis du bare faldt helt håbløst for en mand og han tilfældigvis var gift så ville jeg betragte det som en tragisk sag men jeg ville se det i et andet perspektiv end jeg gør med det her. Det der går galt her er, at du bevidst går efter mænd der er optaget. Og ja, tænk hvis du rammer dem i et øjeblik hvor de har problemer og ikke har det godt og så får ødelagt det mellem dem bare pga en overgangs svaghed...

Du siger, at du ikke har ødelagt et forhold... Det er måske et definitions spørgsmål... Man kan jo godt ødelægge et forhold selv om parret umiddelbart fortsætter med at være sammen. Hvem ved hvad der foregår mellem dem og hvordan det en øjebliks svaghed evt. har påvirket forholdet.

Den gang jeg selv var tæt på at blive udsat for det (men det blev stoppet pga den fejlsendte sms) havde jeg faktisk mest af alt ondt af min mand... For jeg kunne sagtens se, at han havde det rigtig skidt og at han selv var dybt chokeret over hvad der var ved at ske. Og både ham og jeg selv er dybt taknemlige over, at den sms kom forkert til mig så det blev stoppet. Jeg ringede også den pågældende kvinde op før jeg havde fået fat i min mand da jeg selvfølgelig undrede meget hvad der foregik og jeg må sige at jeg faktisk mest af alt havde ondt af hende også... For hun blev godt nok bange, når hun fik mig i røret...! Og blev meget lille... Og så tænkte jeg at "stakkels pige, hun har da bare været uheldig og dum nok til at hoppe på en mand, der ikke var sig selv og havde problemer med sig selv - ikke med sit ægteskab - og dybest set er det hans eget ansvar, at han så bliver fuld og dum og skal søge opmærksomhed for at booste sin selvtillid. Lidt ligesom dig... Måske både du selv og de gifte mænd der hopper med på legen gør det af samme årsag, nemlig lavt selvværd og behov for at booste det op. Jeg har ondt af begge parter og håber, som tidligere nævnt, at du kan forlade det spor du er inde på. Gid du må finde en mand som bare kan være "din", hvor du kan opleve hvor skøn tosomheden kan være. Og selv om "farlig sex" kan være nok så spændende så er der intet der slår den inderlighed der kommer, når man dyrker sex med følelser - det er fantastisk!!! :-)

Skrevet af cremse, 22. september 2011 15:21

Helt helt ærligt ja jeg bliver møgked af det og ramt. For jeg føler mig faktisk så utrolig tyk og grim og halvgammel og så står du der og triumferer med gifte mænd fordi gifte koner er kedelige ligusterkoner. Min mand siger at det er jeg ikke og han elsker at elske med mig ligesom omvendt. Men jeg forstår det ikke for jeg er jo ikke noget. Du bekræfter mig i det som jeg siger til mig selv og det er ikke særligt pænt. Så det du siger gør mig bare så ked af det.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 15:32

Hej Vilhelmine

Det er meget modigt af dig at skrive. Hatten af for det.

Ser det ud til at manden klarer frisag, at det kun er kvinden som skældes ud og kaldes luder.

Hvis manden virkelig elskede sin hustro som den eneste ene, vil han nok ikke hoppe i kassen med sin elskerinde.

Husk kære dep-venner, at det mandsominerede samfund ikke vil af med callgirls, eller luderne på haltorvet. Hvis alle mænd syntes at det var forkert, ville der ikke være sex-slaver, callgirls og narkoludere.

Det danske samfundet gør menlig ikke en skid for at forhindre indkøbte sexslaver. Og vestens mænd valfarter til Thailand for billig sex selv med børn.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 16:59

Men hvis du kun tænder på gifte mænd, får du aldrig den eneste ene. På et eller andet tidspunkt vil der være en gift mand, som du for atl i verden ikke vil af med, og samtidig heller ikke kan få, da han har lillemor derhjemme med at par rollinger.

Du risikere at ødelægge dit følelsliv og du forspiller din chance for mand og børn, for inden du ser dig om er der gået år, hvor du var "lykkelig". Katastrofen indtræder, når du opdager, at du blot har været en gift mands bolledame.

I min ungdom var der en i min omgangskreds, der var kæreste med en gift mand. En dag kasserede han hende. Det var let, for han havde jo lillemor, så han mistede intet, han kunne finde en ny bolledame. Det var en meget hård nedtur for denne kvinde i min omgangskreds, hårdere end hun havde forventet.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 17:14

Kære Depnettere
Han er hverken gift eller har børn. Han er nogle år ældre end mig, og har kun været sammen med kæresten i tre måneder. Så jeg har ikke ødelagt en familie. Det kunne jeg dog ikke finde på! Jeg har stadig en form for moral og etik, men i et her tilfælde har jeg ikke ondt af hverken ham eller hende. Jeg har dog nogle tanker omkring det. Min medlidenhed går til ham fordi han tydeligvis ikke kan styre sig selv, og hende fordi hun intetanende har en kæreste, der allerede nu er utro. Men så er den ikke meget længere. Jeg går ikke efter gifte mænd. Ægteskab er noget helt andet end de her teenage-forhold hvor de ikke engang bor sammen. Jeg ville ikke gøre jer kede af det, men bare være ærlig. Og ja, jeg er ved at blive manisk :-( Jeg ved godt at det her også er en af de sider jeg har, og at den blusser ned normalt, men lige nu er den på sit højeste. Jeg er som et rovdyr der mangler blod.

Skrevet af Vilhelmine, 22. september 2011 18:08

Jeg synes faktisk at tonen i indlæggene i denne dagbog har overskredet en grænse hvor det ikke længere er i orden.
Wilhelmine skriver ærligt og oprigtigt om dele af sit liv, og så kommer der en storm af protester.

Det svarer i min optik til at det hellere skal fejes ind under gulvtæppet?

Jeg tænker at dette her også har noget at gøre med misundelse.
Her er en kvinde som tager hvad hun vil have, og som har en tilsyneladende varieret sexdrift.
Det står i grel modsætning til de som har det svært med samme på mange måder.
Det er den ene ting.

Den anden ting er om ansvar.
Jeg tror på at det enkelte menneske selv træffer sine valg, og må leve med dem bag efter.
Man hverken kan, eller skal prøve at begrænse den enkeltes personlige frihed, og da slet ikke hvis det vedrører et parforhold.

Et parforhold er en tillidsaftale mellem to mennesker, og indeholder de elementer de selv har puttet i den.
Det kan præsenteres for andre, men ikke reguleres af andre.
Det vedrører de to (ikke tre) i forholdet.

Hvis andre end de to er ansvarlige for dette forhold, så tager man jo ansvaret fra den enkelte.
Det er netop ikke frihed, eller respekt.

Går det galt i et parforhold må det altid være i det forhold forklaringen skal findes.
Måske han ikke er spændende nok, så hun får en elsker?
Eller omvendt?
Men stadig er det de to imellem.

Jeg er selv blevet beskylt for det samme.
Men sagen er bare i mit tilfælde at det ikke har noget med mig at gøre.
For hun gider ham bare ikke, om jeg så end ikke eksisterede!
Men ved at gøre mig "utro" kan han lægge sit ansvar over på mig, selv om der intet er i det.

Sådan vil det altid være.

Med mindre jeg har en aftale med min partner, vil jeg ikke acceptere en elsker.
Jeg forventer at hvis en partner har lyst til noget mere/ noget andet, så får jeg det at vide først.

Jeg ville i øvrigt føle mig lige så bedraget af en partner som tænkte på det, som én som rent faktisk gjorde det.


Så jeg vil fastholde at Wilhelmine er ansvarlig for sig selv og sine handlinger.
Men lad da være med at tage ansvaret fra manden.
Det er og bliver hans eget.

Kh.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 19:09

PS.

Og så synes jeg faktisk at det er nedladende at gøre folk svage.
Det er for de allerfleste af os noget som vi selv vælger.
Trods myterne så tænker (næsten alle) mænd med andet end deres lem.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 19:19

Når Vilhelmine skriver om et emne som er/kan være meget følelsesladet for mange mennesker, så er det da klart, at hun får svar i sit indlæg.
Og netop det emne om utroskab er nok noget af det mest følelsesladet, man kan komme ud for.

Hun får det til at lyde som om, hun kun jagter gifte mænd eller fyre med kæreste. Hun skriver jo så lidt senere om at det ikke er tilfældet, men det er da klart at folk kommer op af stolene.

Personligt har jeg selv haft en ekskæreste, som var mig utro. Jeg var gravid. Så ja, han gik ud i byen og fik noget. Dejlig mand!!

Skrevet af plys72, 22. september 2011 19:39

Hej Vilhelmine

Jeg synes, vi hver især har et medmenneskeligt ansvar at leve op til i form af, at vi skal behandle andre, som vi gerne selv vil behandles. Det ansvar føler jeg, du svigter, ved at handle, som du gør.

Hilsen fra Henrik

Skrevet af KronprinsH, 22. september 2011 19:39

Du er da en led so.Også selvom du er syg.

Skrevet af kattepote, 22. september 2011 20:42

Vilhelmine: Det er da godt at se, at du har den grænse at du ikke går efter gifte mænd (selv om man da sagtens kan blive lige så ked af det uanset om ens partner er mand/kone eller kæreste). Og det er dejligt at se, at du er stor nok til at beklage, hvis du gjorde nogen kede af det, hatten af for det. :-) Når det er sagt så håber jeg også, at du har forståelse for, at dette er et emne som berører mange mennesker på dybet og, det vil en diskussion omkring emnet også bære præg af.Og så vil jeg blot sige, at jeg selvfølgelig er enig med andre herinde i at der er to om at dele ansvaret. Det er ikke blot "elskerindens skyld" eller "den utro mands skyld". De ved begge to hvad det betyder, at de vælger at dyrke sex og begge parter må jo så tage ansvar (eller vælge at lade være) i den forbindelse. I øvrigt har jeg absolut intet imod en kvinde der er et "seksuelt væsen" og jeg er hverken misundelig eller noget andet, jeg synes det er fedt hvis du/andre kan nyde det som sex kan give, sex er jo super dejligt. Mit problem bestod i, at jeg ikke syntes det var ok, hvis en del af det netop gik på at det SKULLE være en gift mand (eller en med kæreste). Det burde kunne være hvem som helst og således lige så vel en lækker single. Men det vælger du jo dybest set selv, nu fik man bare indtryk af, at du ønskede en diskussion omkring emnet, quà din rubrik - og det er nok derfor som så mange har fremkommet med en mening. Men du vælger selvfølgelig selv hvordan du vil leve dit liv, uanset hvilken mening vi andre har. :-)

Skrevet af cremse, 22. september 2011 20:59

Jesus christ, folk opfører sig som om jeg har gjort dem noget. Jeg går ikke målrettet efter gifte mænd eller mænd i forhold. Jeg synes i det her tilfælde at det var spændende, fordi det var forbudt. Det er menneskelig natur at man gerne vil gøre det, man ikke må. Og ja, jeg har også et ansvar, men det er kun overfor mig selv. Jeg har ikke en kæreste, ergo er det ikke mig der er utro. Det er ham. Påfaldene at det er mig det her går udover; Nu er jeg en led so, en luder og et forfærdeligt menneske. Yeah, for det er jo helt klart mig der tvang ham, ikke ;-)

Skrevet af Vilhelmine, 22. september 2011 21:35

Tag dig ikke af Kattepote. Her er så vidt jeg kan se, tale om en god gammel bekendt der kan lide at svine folk til og intimidere dem.

Jeg har ikke fordømt dig, blot påpeget at du har en del af ansvaret for utroskaben. Og ja, en dagbog som denne får folk op af stolene fordi emnet er så følsomt.

Skrevet af Sofo, 22. september 2011 22:14

Hej Vilhelmine

Om du så udelukkende gik efter gifte mønd, var det stadig kun en sag mellem ham og dig. Mit indslag, var kun for at hjælpe dig til ikke at blive fanget, at du skal passe på dig selv.

Kh Skyggen

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 22:31

"YES lad os være utro. Når et forhold går dårligt er det da helt ok at være utro. Konen og kæresten har absolut ingen betydning og værdi. Hvorfor i alverden kan folk så ikke forlade deres kæreste eller ægtefælle og så gå i gang med andre. "
Og man må ikke løfte pegefingre, man må ikke have en holdning. Uha så er man efter en eller anden. Jeg har forstået din situation Vihemine. Det skrev jeg i din anden db og jeg ønsker dig virkelig de bedste og ikke det næstbedste. Jeg vil have lov at have min holdning og sige at man ikke skal gå i seng men nogle der er i et forhold med mindre alle 3-4 parter er med på det. Og helt ærligt hold fast hvor er der mange sødsuppeundskyldninger i det her. Bvdr.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 22:51

"jeg har også et ansvar, men det er kun overfor mig selv." I tråd med det vil jeg så sige "godt at det ikke er mig der har en kæreste der er utro". Men prøv lige at læse med her:
"Mennesket ses som et dyr, der er opstået i kraft af en naturlig udvikling, og som langt hen af vejen styres af de samme drifter, som dem, der motiverer andre dyr. Mennesket er grundlæggende selvinteresseret, men da mennesket samtidigt er et socialt dyr med behov for kontakt med andre mennesker, og da det ofte kan betale sig at samarbejde, er det i menneskets interesse at indgå i positive sociale sammenhænge" Kilde: sataniskforum.dk.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 23:22

"jeg har også et ansvar, men det er kun overfor mig selv." I tråd med det vil jeg så sige "godt at det ikke er mig der har en kæreste der er utro". Men prøv lige at læse med her:
"Mennesket ses som et dyr, der er opstået i kraft af en naturlig udvikling, og som langt hen af vejen styres af de samme drifter, som dem, der motiverer andre dyr. Mennesket er grundlæggende selvinteresseret, men da mennesket samtidigt er et socialt dyr med behov for kontakt med andre mennesker, og da det ofte kan betale sig at samarbejde, er det i menneskets interesse at indgå i positive sociale sammenhænge" Kilde: sataniskforum.dk.

Skrevet af Anonym, 22. september 2011 23:30

Der er intet galt i at have en anden holdning, eller at ryge op ad stolen.

det der ubestrideligt er noget galt med, er når man ikke kan udtrykke det uden at være fordømmende, eller faktisk indirekte/direkte modbydelig.
At blive opforfret til at prostituere sig???
At skulle tage ansvaret fra, og ikke mindst for, en andens handlinger?

det synes jeg er ærgerligt, da det kan afholde andre fra at skrive frit om deres tanker.
Det kan ikke være rigtigt at det ikke kan skrives lødigt?

Jeg stiger af her.

Kh. til Wilhelmine, jeg håber du ikke lader dig trække ned.

Skrevet af Anonym, 23. september 2011 00:04

Just A Moment siger jeg. Lige et øjeblik siger jeg. Taler du om lødighed. Jeg synes ikke at det er lødigt at bolle med en andens kæreste eller kone eller mand. Det kan simpelthen ikke siges lødigt.

Skrevet af Anonym, 23. september 2011 00:18

knock, knock, (bank, bank) vil De venligst lade være med at bolle med min kæreste tak, det føles ikke liiiige så rart . Var det lødigt nok?

Skrevet af Anonym, 23. september 2011 00:25

Hold op det udvikler sig det her. Altså i princippet kan man vel nøjes med at tage overskriften:

"At forføre en person i et forhold. Moralske skrupler?"

Og så konstatere at ordet forføre tyder på, at man er den aktive part til at "lokke den anden i fordærvet" eller hvad man nu skal sige. Og det er der vel de færreste der i princippet kan mene er i orden, uanset om der hos os hver især gemmer sig mere eller mindre grad af forståelse for at verden er kompliceret skruet sammen og at den slags ting desværre sker og gør folk såret og kede af det. Sådan er livet og det er ikke nødvendigvis "onde personer" der gør det. MEN ingen kan få mig til at sige andet end at det ikke er ok! Samtidig bliver der vel i den første tekst lagt op til, at Vilhelmine IKKE har moralske skrupler og det er så også der jeg føler, at noget er "forkert". For en ting er at den slags kan komme til at ske, når folk ikke har det godt, når folk er fulde osv. Men man savner så lidt de moralske skrupler og det, at være ked af, at man risikerer at have såret en anden person dybt.

Det er jo så bare min holdning men det ligger jo dybt i vores kultur, at vi er monogame så de fleste af os vil vel have et problem med at vores kæreste/mand/kone svigter vores tillid og går bag ryggen på os og de fleste af os vil nok også have et problem med at en person bevidst går efter vores partner på trods af, at hun/han er "optaget". Det ligger dybt indlejret i os, at den slags er FORKERT...! Og så kan vi vel være mere eller mindre rasende på folk der så alligevel gør den slags eller have mere eller mindre forståelse for, at der kan være forskellige årsager til, at den slags desværre kan ske - også uden at folk decideret mener noget ondt med det. Men at det skulle være ok - det kommer jeg aldrig til at sige.

Når det er sagt så skal der selvfølgelig være en sober tone herinde om end der også må være forståelse for, at dette er et emne som mange har det dårligt med, måske også pga negative personlige erfarenheder, hvilket evt. kan farve diskussionen...

Skrevet af cremse, 23. september 2011 08:43

Hej cremse.

Jeg synes dit indlæg er både sagligt og lødigt.
Det er sådan det både kan, og skal gøres, og respekt for det.

Mvh.

Skrevet af Anonym, 23. september 2011 12:10



Jeg ved godt at jeg ikke har ret til at være fordømmende. Herinde er vi fælles om at være mennesker og fælles om at have haft eller have en depression eller være meget ked af det af forskellige grunde. Men mht til moral og det gælder også i forhold til utroskab (jf min kommentar i tidl db) er der noget der ødelægges og derfor er det ikke godt. Noget ødelægges.. Grænser overskrides . Det handler dybest set ikke om at noget er forbudt, det handler om beskyttelse af sig selv og andre, om at passe på sig selv og andre. Det må være det pejlemærke man skal gå efter i forhold til moral.

Skrevet af Anonym, 23. september 2011 14:05

Kære Vilhelmine,

jeg vil give dig helt ret i, at det jo ikke er dit ansvar, om manden vil være en kæreste utro. Det kan kun være hans og hans alene.
Alle de gifte kvinder, som langer ud efter dig, kan du ikke tage dig af. Det ville være underligt, hvis de ikke gjorde det.

Det forbudte er altid spændende - mænd i forhold, sex i parken, bondage, trekanter osv. Men at han stadig skriver til dig er vel det modsatte af, hvad det her var - en forbudt engangsting. Hvis det bliver ved, så er det vel ikke så spændende mere, eller...?

Sex skal da være spændende for at være godt, så hvorfor ikke gøre det, man synes, er spændende?

Okay, så du er manisk lige nu, men hvad så? Manisk eller ikke, så gælder ovenstående vel stadigvæk...

Alt godt, Lars c",

Skrevet af dansk1970, 23. september 2011 19:33

Kære Anonym

Synd dette indslag berørte dig så dybt at du skulle slette din profil. Der er mange følelser i kog, når der kommer utroskab ind i billedet.

Jeg mener helt klart, at det kun er den i et forhold som har ansvar, hvis m/k lader sig forføre. Det kan aldrig være forføreren.

Venlig hilsen

Skrevet af Anonym, 24. september 2011 12:44

.... At manden så forræder sin kone, siger mere om, hvor lav mandens moral er, at han tilsyneladende uden at blinke med øjnene krænkede sin kone, ved at gå i trusserne på elskeren, som forførte ham.

Skrevet af Anonym, 24. september 2011 12:52

Her taler jeg naturlig vis om den gifte mand som fører sin kone bag lyset.

Det bliver derimod mere kompliceret, når det handler om at kærligheden er væk i ægteskabet, som er røget ud over skrænten med usigt til skilsmisse. Her optræder utroskab også, da man har "fundet den eneste ene" og lader ægteskabet ryge.

Der er er mange måder at være utro på.

Skrevet af Anonym, 24. september 2011 12:57

Dette her er jo grotesk.
Handler det om troen på kærligheden eller hvad ?
Kærligheden er ikke stærk, den er svag, meget svag endda. Den eksisterer kun i få dage eller uger, og holder ikke til et liv på jorden.
Derfor er mange forhold "fornuftsforhold", og selvsagt ikke følelsesmæssigt tilfredsstillende.
Har skam prøvet at være i et fast forhold, og blive dybt forelsket i en anden. Tror de fleste anser hende jeg forelskede mig i, som værende en egoistisk so, der manipulerede alle.
Det kunne såmænd godt have været Vilhelmine.
Jeg var aldrig direkte utro, lidt kysseri var toppen, men psykisk var jeg total og aldeles utro.

Jeg er helt sikker på, at hvis min kæreste havde elsket mig, så var det aldrig sket. Hun elskede mig ikke nok, sådan var det bare.
Jeg tror også (som Vilhelmine selv), at hendes "offer" ikke var i et tilfredsstillende forhold. Det er jo smertefulgt sjældent, at de forhold man ser, er virkelige kærlighedsforhold.
Hvis man læser Vilhelmines dagbøger, er man bekendt med hendes meget dårlige tidlige forhold. Det spiller ind her, og farver alle hendes handlinger fremad. Sådan er mennesker, vi skal have omsat de ting vil oplever. Magt og afmagt er afgørende her, det er magten det hele handler om. Kontrasten til magten er afmagt, og det er den Vilhelmine sikrer sig grundigt og dygtigt imod.

Lidt bambi-psykologi, og lad kærligheden blomstre til trods.

KH
Bambi-Manden

Skrevet af Bambi-Manden, 11. november 2011 20:13

Min mand og jeg har været gift i ca. 7 år nu. Vi var heldigvis gift med to børn, i den sidste måned begyndte jeg nu at bemærke en mærkelig opførsel fra ham, og et par uger senere fandt jeg ud af, at min mand ser nogen. Han begyndte at komme sent hjem fra arbejde, han var næsten ikke interesseret i mig eller børnene. Nogle gange går han ud og kommer ikke engang hjem i cirka 2-3 dage. Jeg gjorde alt, hvad jeg kunne for at rette op på dette problem, men alt var forgæves, jeg blev meget bekymret og havde brug for hjælp Da jeg gennemsøgte Internettet en dag, stødte jeg på et websted, der antydede, at Dr. Igbinovia kan hjælpe med at løse ægteskabelige problemer, gendanne ødelagte forhold og så videre Så jeg følte, at jeg skulle prøve ham, så jeg kontaktede ham, og han lavede en trylleformel for mig, bare to dage kom min mand til mig og undskyldte de forkerte, han gjorde, og lovede aldrig at gøre det igen siden da alt har vendte tilbage til det normale. Jeg og min familie bor lykkeligt sammen igen. Alle tak til Dr. Igbinovia. Hvis du har brug for en stavebeslag, der kan kaste en stave, der virkelig fungerer, foreslår jeg, at du kontakter ham. Han vil ikke skuffe dig. Dette er hans e-mail: doctorigbinovia93@gmail.com eller WhatsApp / viber +2348144480786 tager ting for givet, og det vil blive taget fra dig

Skrevet af Louise101, 22. marts 2020 00:11