Læs dagbog

Vær ked af det kort? Vær vred kort? ..og "Slip det så"

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 7. juni 2022 12:05

Jeg synes godt nok at det er barskt at se mit kvarter på "bagsiden". Jeg ved at der drikkes bajere, det gør der alle steder, det kan jeg ikke gør noget ved og at rigtig mange har meget at slås med. - Men intriger og sladder der er her har jeg svært ved at forholde mig til.
Jeg mødte S - hende jeg nørklede lidt med. Jeg spurgte hende hvordan det gik. Pludselig er vi inde på et eller andet med at beboere ringer rundt til hinanden og stikker og spiller hinanden ud. Jeg må lære at forholde mig til det og tackle det - også fremover.. Noget med: Nå, jeg skal videre eller har lidt travlt..
Jeg bliver pludselig viklet ind i det hun fortæller også uden at ville det og ikke siger noget.. Suk, altså.. Også pludselig (?) "info"(?) om at en eller anden er indlagt på psyk. Hvorfor ? Jeg tvivler på at den der er indlagt har brug for at naboerne går og underholder hinanden (?) med det.. Jeg skyndte mig at vikle mig ud af det hun fortalte og hurtigt hjem. Jeg skal passe på med ikke at hænge fast i sådan noget for længe..
Lidt egenomsorg (?) med hund og videre til nye tanker og emner.
Jeg kom til at snakke med L om hvad det mon handler om; alt det med den sladder.. L er hende, der plejer at gå om natten. Jeg skal være skarp, når jeg er sammen med hende, men jeg kan så godt lide at høre på, hvad hun har at sige... Hun er også altid meget diplomatisk i forhold til mange også i forhold til dem der laver balladen (?): "Jeg tror vores bundlinie ligger forskelligt, alt efter hvad vi synes vi kan tillade os og hvordan vi synes det er ok at behandle andre.. " Jeg tror hun har ret... Nogle synes at det er helt fint at hænge hinanden ud; andre synes ikke.. eller i mindre grad..
Lidt tristhed over det og videre til nye tanker og emner. At tro at man er svag, når man er særligt sensitiv eller psykisk sårbar synes jeg ikke er rigtigt. Det kræver rigtig meget styrke og det synes jeg at mange psykisk sårbare har - vi støder jo rigtig tit ind i noget der går os på..
Tid til lidt tristhed, vrede og irritation
Nu har jeg snart skrevet mig ud af det :)

Aftensmåltid: Muslinger, fritter, brød - bare sådan fordi :)
Musik: Helene Blum og Harald Haugaard. Hun har sådan en fin og sprød stemme. :)