Læs dagbog

Dagens første kop kaffe - Træt efter en dejlig dag :)

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 8. juni 2022 08:59

Fuglene flyver til og fra det lille plastikfoderhus Jeg kan se det herfra. "Tuk", siger det, hver gang en fugl lander. Jeg skal arbejde videre med mit lille projekt, som jeg gik i gang med. Bogen "FORKERT" er ikke kommet endnu. Jeg er gået igang med en bog om Carl Nielsen indtil da. Jeg skal helst være igang med en bog. Jeg keder mig lidt ellers; selv om jeg har nok af småudfordringer hele tiden..
Hunden har hygget sig med at spise et tyggeben i nat, så jeg har ikke sovet så godt i nat. Den hygger sig med at spise benet og det er også en lille fornøjelse.
J; et stykke fra hvor jeg bor, har de forskellige "arrangementer" som filmaftner, foredrag, vandreture/pilgrimsture osv. Det er i en lille kirke. Jeg er ikke troende, men det var da noget jeg godt kunne tænke mig - måske engang. Måske er der noget at hente med god og lidt dybere kontakt og indholdsrige snakke. Jeg kan simpelthen ikke nøjes med at snakke om gode tilbud i Netto og om vejret. Jeg snakkede lidt med en præst en gang i forb. med nogle tanker jeg havde omkring mit slægtsforskning. Det var en god oplevelse. Pilgrimsvandringerne trækker lidt i mig. Jeg tænkte bare på dig, og ville fortælle det. Måske er der noget lign. i nærheden af dig.
Lidt makeup og lidt vaniljeparfume og jeg er klar til i dag.
Jeg har prøvet et værested et par gange, men det var slet ikke mig. Jeg havde det svært med pædagoger og sosu-praktikanter - jeg vil gerne ha en mere jævnbyrdig kontakt. :) For mig var det helt skørt med en tyveårig praktikant der spurgte om vi ikke skulle bage brunkager, hende og jeg og hun var sød og ville det jo godt. Jeg er nok heller ikke den letteste Det ene udelukker selvfølgelig ikke det andet, og hvis man får noget ud af det, skal man vel gøre det :)
God dag :)

Endnu en dag er gået. Jeg er stadig lidt usikker - endnu - m.h.t. det jeg er igang med.
J; rart med faste steder, hvor man plejer at komme, når det giver en god form for tryghed.
Selv tak for godt fællesskab, J :)

Aftenens musik: Carmina Burana/Carl Orff - mesterstykke :) Ny dag i morgen. :)