Læs dagbog

Hviledag - Hej JHN :)

En side i dagbogen "....."
Skrevet af ette 9. juni 2022 10:47

Jeg nød stilheden under halvtaget v. midnat igår. Og tænkte: Hvor er jeg heldig at jeg kan sidde her hele natten Der er godt nok fart på, ude i livet hvor det går rigtig stærkt. Godt, at jeg ikke behøver at være en del af det
er det sådan her at være "stabil".. ? Jeg falder meget sjældent og ikke så dybt og rejser mig forholdsvis hurtigt igen. Alle falder, nogle mere end andre - men det kan være svært at rejse sig igen. Det virker som om at "superlægen" er ved at sluse mig ud.. Hun har "djævlemig" været dygtig.. Jeg har haft lysttil at spørge: Vidste du godt at jeg ville få det sådan her. Hun er ærlig i sine svar, så jeg skal være lidt forsigtig med, hvad jeg spørger om. Jeg har spurgt hende om, hvad jeg skal gøre for at det bliver ved med at "gå godt" og at jeg er bange for at det skal gå den modsatte vej. - Bare blive ved, som du gør nu, siger hun så. Tænk engang, at det er "nogens" arbejde at hjælpe og redde andre mennesker.. - Utroligt, så meget kraft vi mennesker har i os... også til at overleve..

Hej J,
Da jeg havde skrevet om mine erfaringer med værested(er) tænkte jeg bagefter på om jeg lød fordømmende i forhold til og kritisk og om det blev en kritik af væresteder i det hele taget..Jeg har ikke prøvet andre steder Jeg er lidt i tvivl om du forklarer dit værested (?) eller at du kommer der.. Jeg følte mig ikke godt tilpas der hvor jeg prøvede at være.. Måske havde jeg forventet noget andet.. Og HELT enig med at det ikke har noget med alder at gøre.. Da jeg skulle opereres - fik jeg krise på et tidspunkt - hvor en ung sygeplejerske var virkelig god til at gribe mig. På værestedet synes jeg det indimellem blev sådan noget -ja, som man taler til børn, og det er der måske nogen der har brug for - tænker jeg :) og det er også ok. Men der var også personaler der var virkelig gode og mange var glade for dem. Jeg syntes det var svært, f.eks. hvis nogle var psykotiske, aggressive og l*rt over alt på toilettet. Jeg gik ikke derfra og havde det godt. Jeg håber virkelig ikke at du tager det negativt op.. Det er vigtigt, ihvertfald for mig, med "heller", hvor nogen kender mig og jeg kan puste ud " Ja, det er ret fantastisk med ildsjælene: :)