Læs dagbog

Jeg kan ikke mere nu

En side i dagbogen "2010"
Skrevet af kabu 30. juni 2012 23:42

Jeg er fuldstændig brugt op..
Har brugt mange flere kræfter end jeg havde til rådighed. Så nu skal jeg nok betale af på det, de næste par måneder..

Hele den sidste uge, der har jeg knoklet som en gal med rengøring, indkøb, madlavning, og stress over at skulle prøve at overskue det hele. Og nå mindst 3 gange mere hver dag, end jeg reelt kunne overkomme. Har næsten ikke sovet om natten, og levet af alopam siden i søndags.

I dag hvor de både kom forbi på studenterkørsel omkring middagstid, og har fest nu her i aften. Der er jeg oppe på at ha' taget 3 gange ½ alopam. Og jeg tog også en hel i aftes til at sove på, for at ha' en større chance om at holde til hele dagen i dag..

Jeg er slet ikke vild med at tage så mange, og så en hel uge i træk, men jeg har været nød til det, for at kunne holde til det. Både til at skulle overskue alt det der skal laves, men også, at der myldre så mange fremmede folk rundt i mit hjem. Specielt det at de er her. De er heldigvis uden for. Men de skal hele tiden ind på toilet og spørge efter alt muligt. Kander, kuglepenne og hvad ved jeg..

Og nogen af dem skal sove her i nat. Så jeg har ikke engang ro når jeg vågner i morgen..

Jeg glæder mig virkelig meget til om en uge..
Der tager de alle sammen i sommerhus i en hel uge :-)
En hel uge, hvor det bare er vovsen og mig :-)

Nå men jeg er ved at varme ovnen op igen. Jeg skal varme deller. Dem skal de ha' til natmad sammen med alle de sandwich jeg lavede i eftermiddags.

Jeg er træt og brugt og udkørt og kan virkelig ikke mere nu..
Jeg vil bare sove den næste måned væk..

Nå må hellere komme ud og få de deller i ovnen..

Sov godt derude
Knus kabu

Kommentarer fra andre brugere

Hej kabu

Midt i al trætheden, så håber jeg, at du husker at rose dig selv for din indsats! Du klarer SÅ meget. Klart at du bliver træt. "Almindelige" (!) mennesker ville være udkørte, og du kæmper med så meget i forvejen, så klart at du bliver ekstra træt. Men du gør det her for din søn, og det er sgu flot.

Det bliver godt med en hel uge med vovse. :)

Pas på dig!
Knuser fra jhn

Skrevet af Anonym, 1. juli 2012 09:48

Godmorgen..

Ja, for hans skyld.. Jeg tog også den sidste halve alopam, da jeg skulle igang med natmaden. For der kunne jeg bare ikke rumme mere, og var meget tæt på at smide dem alle sammen ud. Men for pokker, det var jo hans studenterfest og ikke bare en almindelig aften, hvor de erobrede min terrasse, til at holde fest på..

Godt jeg ikke også skal rydde op efter dem.. Min have ligner en offentlig park efter en sommeraften. Men de er 3 drenge igang derude nu :-)

Sønnen fik et alkometer i gave af alle kammeraterne. Så de er lige testet, (der var 2 der sov her) og ham der skal køre, han må lige vente et par timer. Og det passede så med oprydningen, sagde sønnen ;-)

Håber på en stille dag - med ingenting..

Knus kabu

Skrevet af kabu, 1. juli 2012 11:03