Læs dagbog

Jeg er en morder...

En side i dagbogen "Starten på et nyt liv"
Skrevet af kentekent 25. oktober 2009 23:07

Jeg var inde i en bygning der mindede ufatteligt meget om bibleoteket ved humanistisk fakultet ude ved KUA. Inde i bygningen var der fem mennesker, håndlangeren (som vist nok også var lederen af organisationen) og hans bodyguard og til sidst min ven, en person der lignede Eric Cartman. Det samme runde hovede og krop, med samme tøj endda, dog mere menneskelig.

Håndlangeren slog Eric ihjel da han spiste noget mad. Eric så utroligt forskrækket ud da han fik af vide at maden var forgiftet med en blanding af kokain og crystal meth. Han døde omgående. Jeg følte mig ked af det over hans død og forlod bygningen uantastet. Håndlangeren lod mig gå med livet i behold fordi han skulle bruge mig til et eller andet. Men jeg stoler ikke på ham.

Jeg tog hjem til mig selv hvor jeg ventede på Håndlangeren fordi jeg vidste at han ville komme og dræbe mig med sin berømte kniv han angiveligvis har dræbt mange med. Jeg ligger i min seng om aftenen da han pludselig står i døråbningen. Han skal lige til at stikke i mig da jeg farer ud af sengen, holder hans hånd med kniven fast og jager en kniv, jeg åbenbart havde under hovedpuden ind i siden på ham. Lige der hvor leveren sidder så jeg vidste det var et dødeligt stik. Det var en meget lang og smal kniv. Det var ham eller mig, tænker jeg.

Derefter er jeg nød til at skaffe mig af med liget. Jeg kan jo ikke gå rundt med det ude på kollegiet indhyldet i mit tæppe. Så bliver jeg jo taget at strisserne. Jeg ligger liget ind i mit badeværelse og tager alt hans tøj af. Der vil jeg partere ham og putte ham i sorte sække og begrave det ude i den skov jeg bor ved siden af. Badeværelset er perfekt for det kan nemt renses.

Her er mit dillema så. Jeg kan ikke få mig selv til at partere ham. Det er delvis skyldfølelse over at have taget en andens liv og delvis at jeg er bange for at få mareridt om det resten af livet. Desuden er jeg bange for at jeg skal brække mig fordi det er så ulækkert.

Så jeg venter en enkelt dag.
Om morgen har jeg rejst sig en smule. Jeg tænker at han nok bare er ved at svulme op. Den følgende dag har han rejst sig endnu mere. Jeg kan nu se at han bruger sine arme til at løfte sig lidt op. Jeg bliver lidt mistænksom men ligger ikke mere i det og venter endnu en dag. Den næste morgen har han rejst sig helt op. Denne gang tænker jeg, den er sgu gal. Jeg fatter kniven og skære halsen over på ham, han bukker sig forover og stikker ham flere gange i ryggen for at sørge for at han er død. Et stik i hver lunge for at sikre mig en vis død.

Og så vågnede jeg... hvad fanden betyder den drøm?

Kommentarer fra andre brugere

jeg har hørt at

... hvis man drømmer om død og lig, så kan det fortolkes som afslutning. Afslutning på f.eks. en periode i ens liv, nogle forestillinger, ønsker eller andet, der har drevet een. F.eks. afslutning på et parforhold.

... og at hvis man konfronterer en person eller et væsen, der vil overfalde eller myrde een, er det et godt tegn. At i indianernes gamle kulturer opfordrede man børn, der feks. drømte om en farlig ulv, der jagtede een, til at forsøge at drømme samme drøm næste nat og så konfrontere og overmande ulven.

men bortset fra det ved jeg ikke meget om drømmetydning
;) meft

Skrevet af Meft, 26. oktober 2009 15:39