Læs dagbog

Halv-kedelig weekend og Truxal bøvl

En side i dagbogen "Jeg vil ha det bedste ud af det"
Skrevet af lone1966 30. marts 2015 10:51

Så gik den weekend. Har ikke rigtig lavet noget i weekenden, havde planer om at sy, men blev fanget i Downton Abbey. Var ovre ved veninden et smut, og havde besøg af søn og svigerdatter, ellers skete der ikk en dyt. Energien var ikke rigtig til noget, så rengøring blev det heller ikke rigtig til, fik kun lige vasket noget tøj og støvsuget plus fik handlet.

Har set alle sæsoner af Downton Abbey nu, så nu kan det være jeg kan komme i gang med at få syet lidt igen hehe.

Fandt ud af at jeg drak alt for meget kaffe, og dermed alt for meget mælk, og der er jo kalorier i mælk, så besluttede at gå over til te i stedet. Så nu får jeg max 3 kopper kaffe pr. dag og resten er te. Det går fint synes jeg.

Er "strandet" på 25 mg Truxal, kan simpelthen ikke komme længere ned uden at få "abstinens-symptomer". Skide irriterende men det må jeg bare acceptere. Havde ellers knækket pillen over, så jeg kun fik 12,5 mg, men begyndte igen - efter et døgn ca. - at få influenza symptomer, svedeture, feberfornemmelse uden at have feber, ondt i hovedet og kvalme. Det forsvandt efter nogen timer, da jeg tog en halv Truxal.
Synes det er uhyggeligt at min krop åbenbart er så vant til Truxal at den ikke vil undvære det.

Kommentarer fra andre brugere

Hej Lone

Jeg synes da, det lyder som om, du har nået en del i weekenden.

Min krop reagerer også prompte, hvis jeg glemmer min aftenmedicin. Så får jeg de samme symptomer som dig. Ja, det er skræmmende, ikke!

Jeg håber, du har det godt ellers.
Kh jhn

Skrevet af JHN1, 30. marts 2015 16:55